上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹媽媽的改變- 更新完畢- 第15-17集。望加精華

收藏  |  訂閱
576  596.9k

支持樓主,近年佳作,實在係精華中的精華。

引用:
原帖由 iamwhat 於 2010-5-30 04:55 AM 發表 查看引用來源
good,support:smile_o12:
不過阿怡果斷就kei左少少...
條女好似智商過低:smile_o08:
無錯!
引用:
原帖由 Noodle1002 於 2010-5-30 09:46 AM 發表 查看引用來源
正呀喂~~~~
支持你呀~~~
等左咁耐仲於有新野
唔該晒你~
依3篇大家感覺如何?

其實打得比較急,只係草稿,我就後悔太早POST,但你地狂吹我,我都唔好意思唔UPDATE,所以是但啦。

下次會打得比較好。

引用:
原帖由 mich1694 於 2010-5-30 07:36 PM 發表 查看引用來源
支持樓主,近年佳作,實在係精華中的精華。
近年佳作,太誇張啦,依個版故仔好過我,大有人在,小弟算D乜呢?哈哈

大家成日問十八集幾時出?其實18集尋晚已經打好,但18集無咩特別,所以想連埋19集一齊出。

大家不方講多D建設性意見,等我知有咩要改進!

繼續支持.........

支持支持!!
正到不得了!!不過阿怡o個段真係免強左d,希望樓住之後駁得好!!
再支持先....十卜:smile_38:

引用:
原帖由 swimming 於 2010-5-31 12:39 AM 發表 查看引用來源
支持支持!!
正到不得了!!不過阿怡o個段真係免強左d,希望樓住之後駁得好!!
再支持先....十卜:smile_38:
主角比較單純,入世未深,同我一樣,人地講咩就信咩,所以大家可以覺得好怪,吾合理,現實中依D單純人大把,就係咁個故仔先可以更加真實。

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 加油啊師兄

終於等倒了,頸都長呀

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2010-5-30 11:47 PM 發表 查看引用來源

無錯!

依3篇大家感覺如何?

其實打得比較急,只係草稿,我就後悔太早POST,但你地狂吹我,我都唔好意思唔UPDATE,所以是但啦。

下次會打得比較好。
今次你出果幾集都不太差
不過鬼叫等得太耐~唔係都唔會催促到你爆~:smile_30:

姐係無比堅哥搞...
但比洪爺搞...
再唔係比洪爺搞完比堅哥搞!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆