上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹媽媽的改變- 更新完畢- 第15-17集。望加精華

收藏  |  訂閱
576  596.9k

好正, :smile_o12:

相信故事發展MAY姐難逃洪爺淫棍下(因為樓主阻住洪爺扑野)。

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2010-5-30 11:47 PM 發表 查看引用來源

無錯!

依3篇大家感覺如何?

其實打得比較急,只係草稿,我就後悔太早POST,但你地狂吹我,我都唔好意思唔UPDATE,所以是但啦。

下次會打得比較好。
阿怡比人扑個篇比較激
主角阿媽比人搞實在拖得太長,用既工具又多,又次次都未搞到
有d"龍珠二世"或"足球小將"既感覺,去極都未到戲肉:smile_o08:

阿怡果段可以可以續寫,但比人扑既原因實在係有點搞笑...
加油!希望下次唔洗等咁耐:smile_o05:

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2010-5-31 01:49 AM 發表 查看引用來源

主角比較單純,入世未深,同我一樣,人地講咩就信咩,所以大家可以覺得好怪,吾合理,現實中依D單純人大把,就係咁個故仔先可以更加真實。

真係咁單純...
不如比主角班老友呃埋
比人圍扑:smile_o01:

引用:
原帖由 iamwhat 於 2010-6-2 10:36 PM 發表 查看引用來源
真係咁單純...
不如比主角班老友呃埋
比人圍扑:smile_o01:
呢個提議吾錯喎.

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-6-2 01:54 PM 發表 查看引用來源
最好玩埋屎眼就正啦
你重狼過我:smile_30:
一步步來漸進好d..

引用:
原帖由 iamwhat 於 2010-6-2 10:35 PM 發表 查看引用來源
阿怡比人扑個篇比較激
主角阿媽比人搞實在拖得太長,用既工具又多,又次次都未搞到
有d"龍珠二世"或"足球小將"既感覺,去極都未到戲肉:smile_o08:

阿怡果段可以可以續寫,但比人扑既原因實在係有點搞笑...
加油!希 ...
我都覺得阿怡果條線刺激d,凌辱發展空間大好多!
心哥其實都知阿媽條線會拖到最後至比人扑,來制造高潮!
所以安排個女友阿怡來客串中間既肉戲來娛樂下先!
點知而家有d妹仔大過主人婆之勢!
心哥呢篇之後可寫番篇阿怡做主角,純品美麗又深愛男友!
又傻又天真既佢點被同學,朋友,男友既朋友設計出賣..正丫...!

希望長寫長有,佈局人物更加精采

請問幾時有新一集呀

十卜十卜十卜十卜十卜

心兄可否回下....講下進度情況嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆