上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹媽媽的改變- 更新完畢- 第15-17集。望加精華

收藏  |  訂閱
576  596.9k

一口氣睇哂17集,劇情真係好正!但點解阿怡重會有血既?阿偉又會唔會同阿輝反面呢??:smile_44:
我反而諗緊阿偉會唔會比洪爺設局引佢扑阿媽,跟住再整翻個3P:smile_30:

]唔錯唔錯. ..支持你AR[/url]

好得呀:smile_47:

引用:
原帖由 ibrahimovic167 於 2010-6-2 09:03 PM 發表 查看引用來源
好正, :smile_o12:

相信故事發展MAY姐難逃洪爺淫棍下(因為樓主阻住洪爺扑野)。
依,你又知既?
引用:
原帖由 iamwhat 於 2010-6-2 10:35 PM 發表 查看引用來源
阿怡比人扑個篇比較激
主角阿媽比人搞實在拖得太長,用既工具又多,又次次都未搞到
有d"龍珠二世"或"足球小將"既感覺,去極都未到戲肉:smile_o08:

阿怡果段可以可以續寫,但比人扑既原因實在係有點搞笑...
加油!希 ...
哈哈,我都唔想。劇情需要,乜叫媽媽的改變?改變唔係一時三刻。
引用:
原帖由 savio6xx 於 2010-6-3 04:00 AM 發表 查看引用來源
我都覺得阿怡果條線刺激d,凌辱發展空間大好多!
心哥其實都知阿媽條線會拖到最後至比人扑,來制造高潮!
所以安排個女友阿怡來客串中間既肉戲來娛樂下先!
點知而家有d妹仔大過主人婆之勢!
心哥呢篇之後可寫番篇阿怡 ...
哈哈,唔會既,阿怡應該無咁慘既。
引用:
原帖由 ryouhazuki 於 2010-6-13 05:01 PM 發表 查看引用來源
一口氣睇哂17集,劇情真係好正!但點解阿怡重會有血既?阿偉又會唔會同阿輝反面呢??:smile_44:
我反而諗緊阿偉會唔會比洪爺設局引佢扑阿媽,跟住再整翻個3P:smile_30:
有血?我都唔知喎。
反面,咁應該反硬啦。
3P?搞自己阿媽?亂倫喎,無咩可能啦。
引用:
原帖由 savio6xx 於 2010-6-9 07:23 AM 發表 查看引用來源
心兄可否回下....講下進度情況嗎?
本來諗住19號更新,因為小弟逢星期六深夜先有時間做野。
但依個星期日我爆肺,星一終於頂唔順我入左院,今日先做完手術,都唔知趕唔趕到出院。
來緊既19號仲要係小弟既生日,我都唔知有無能力食生日蛋糕。

我諗大家要等多一星期。

仲有無人試過爆肺,我想問係咪以後都唔食得煙?有咩要注意?
----------------------------------------------------

係住院期間,突然諗起癲佬兄,點解咁耐無UPDATE???去左邊??

回覆 524# 的帖子

訓返兩個星期床
之後行多d路,游下水會好d:smile_o12:

煙仔,照食啦
不過,食少d囉!:smile_o08:

回覆 524# 的帖子

戒鬼左煙仔佢啦
肺都爆鬼埋仲諗住食
我都戒鬼左啦~不過我食左五年左右

癲奴兄, 我諗佢果個唔會再update架啦
咁鬼耐都無反應
雖然好多巴打同我一樣都想佢個故仔繼續
但無可奈何佢連up唔up都唔講聲
無計了
預早同你講聲生日快樂吧

good story

真係寫得好好!!!!!!!!!!!

繼續加油!!!無限支持!!!

等左好耐la.....第18集幾時有:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆