上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹媽媽的改變- 更新完畢- 第15-17集。望加精華

收藏  |  訂閱
576  596.9k

LZ,点解甘耐嫁..:smile_41:
:smile_41: :smile_41:
近排你阿妈无事发生?定係你好忙啊?

:smile_o11: 点解甘耐嫁..:smile_o04: :smile_o04:

我...真的有少少等得不耐煩
是否根本未寫好??
係就講聲要等多少日子
無謂令人吊引

引用:
原帖由 thomason 於 2009-12-2 05:47 PM 發表 查看引用來源
我...真的有少少等得不耐煩
是否根本未寫好??
係就講聲要等多少日子
無謂令人吊引

嘩....11月12日先第一篇。

宜家一個月都未有,就出左九篇,計番起其實平圴4日就一篇。

故事其實一早寫好,只差尾部,不過成日番睇番寫得唔夠仔細,不停修改緊。

同埋我一直上黎睇緊其他會員D靈感,睇下大結局有無頭緒,可惜無乜特別好主意。

所以遲遲唔放上黎,因為一放上黎,個結局就無得再改。

唔緊要啦,咩結局,我諗我地都會接受既,因為真係好想怏D有得睇:smile_30:

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2009-12-2 11:18 PM 發表 查看引用來源

故事其實一早寫好,只差尾部,不過成日番睇番寫得唔夠仔細,不停修改緊。

同埋我一直上黎睇緊其他會員D靈感, ...
老土果句
唔駛急, 最緊要快

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2009-12-2 11:18 PM 發表 查看引用來源

同埋我一直上黎睇緊其他會員D靈感, ...
樓主唔緊要....我好等得。

我知道呢個故事實唔會爛尾!

所以支持你繼續原創!

引用:
原帖由 garyinpayton 於 2009-12-3 05:15 PM 發表 查看引用來源

樓主唔緊要....我好等得。

我知道呢個故事實唔會爛尾!

所以支持你繼續原創!
其實何為爛尾呢?我寫左咁耐故仔都唔明。

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2009-12-3 07:11 PM 發表 查看引用來源

其實何為爛尾呢?我寫左咁耐故仔都唔明。
姐係好多原創故事,個作者作到無哂心機唔埋尾。

又或者個尾段草草了事咁。:smile_34:

引用:
原帖由 garyinpayton 於 2009-12-3 07:26 PM 發表 查看引用來源

姐係好多原創故事,個作者作到無哂心機唔埋尾。

又或者個尾段草草了事咁。:smile_34:
哦...咁我應該唔會既,有人睇就一定唔會發生D咁既事。

作者有無心機,係在於讀書們的反應,如果反應差,自然無推動力啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆