上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹媽媽的改變- 更新完畢- 第15-17集。望加精華

收藏  |  訂閱
576  596.9k

引用:
原帖由 人魚王子 於 2010-5-31 09:46 PM 發表 查看引用來源
姐係無比堅哥搞...
但比洪爺搞...
再唔係比洪爺搞完比堅哥搞!!!!
最後都要比人搞
之後洪爺籍機會搞鬼佢

繼績十卜 快的出下集

引用:
原帖由 人魚王子 於 2010-5-31 09:46 PM 發表 查看引用來源
姐係無比堅哥搞...
但比洪爺搞...
再唔係比洪爺搞完比堅哥搞!!!!
最後是俾果仔搞,因為樓主和媽媽沒有血緣關係,
樓主是拾回來養的.....

好想快d有:')

招男朋友
[email protected]

點解條女仲會有處女血?係咪主角條野太短,冇整穿到

引用:
原帖由 owen555 於 2010-6-2 01:43 AM 發表 查看引用來源
招男朋友
[email protected]
招男朋友但個名叫owen~:smile_41:

好得丫,一追話甘炔就三集!:smile_o12:
阿怡果段好吸引,有d人覺得勉強!我就話不知幾正!
我有條女都肯為左我比人扑架,所以睇得好有共鳴!
反而點解會有血呢?等樓主解啦!
單純既阿怡為愛主角乜都肯,呢條線都好有發展同吸引力!
但主動滿足男友久吾久就好!總會缺乏左d凌辱味!
有意無意或被人設計陷害下就更正!
洪爺一定留返段片自已欣償拉!
阿堅一定吾會收手,或者作埋阿怡就正啦!
期待BABE阿心兄18集啦

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2009-11-12 12:31 AM 發表 查看引用來源

幻想性遊戲!

首先各位當自己係主角,去左我間鋪頭,但因為鋪頭未開門,成間鋪都無哂人,鋪頭個閘只係開左一半,當你再行入D,去到女廁所度門開住左,但係入面有人,原來係我媽媽即係阿May,係廁所入面塊鏡, ...
重駛講!即刻拉埋個閘!係櫃檯罹把刀仔,入去廁所孔你丫媽!
要佢除衫含撚!再用手機拍底!用作日後脅迫之用!
話就話重有成粒鐘者!比你或比人撞到米死得!
含到射就梗係顏射啦!重要你丫媽慢慢抹落口度含哂佢!
最後重要當口當面射篤黃金尿浴May姐嘆下!甘條片至夠震憾力等你丫媽聽聽話話!
E....重有半個鐘...
甘就梗係要叫May姐call阿怡來,話有急事商量啦!之後......
哈哈...人妻又有少女又有!
重有日日免費茶餐廳招待...食飽就即刻塭是坦一個運動下..放甘d野i.....人生何求丫!!!

引用:
原帖由 savio6xx 於 2010-6-2 01:22 PM 發表 查看引用來源

重駛講!即刻拉埋個閘!係櫃檯罹把刀仔,入去廁所孔你丫媽!
要佢除衫含撚!再用手機拍底!用作日後脅迫之用!
話就話重有成粒鐘者!比你或比人撞到米死得!
含到射就梗係顏射啦!重要你丫媽慢慢抹落口度含哂佢!
最後重要 ...
最好玩埋屎眼就正啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆