上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹媽媽的改變- 更新完畢- 第15-17集。望加精華

收藏  |  訂閱
73  596.8k

引用:
原帖由 thomason 於 2009-12-2 05:47 PM 發表 查看引用來源
我...真的有少少等得不耐煩
是否根本未寫好??
係就講聲要等多少日子
無謂令人吊引

嘩....11月12日先第一篇。

宜家一個月都未有,就出左九篇,計番起其實平圴4日就一篇。

故事其實一早寫好,只差尾部,不過成日番睇番寫得唔夠仔細,不停修改緊。

同埋我一直上黎睇緊其他會員D靈感,睇下大結局有無頭緒,可惜無乜特別好主意。

所以遲遲唔放上黎,因為一放上黎,個結局就無得再改。

引用:
原帖由 garyinpayton 於 2009-12-3 05:15 PM 發表 查看引用來源

樓主唔緊要....我好等得。

我知道呢個故事實唔會爛尾!

所以支持你繼續原創!
其實何為爛尾呢?我寫左咁耐故仔都唔明。

引用:
原帖由 garyinpayton 於 2009-12-3 07:26 PM 發表 查看引用來源

姐係好多原創故事,個作者作到無哂心機唔埋尾。

又或者個尾段草草了事咁。:smile_34:
哦...咁我應該唔會既,有人睇就一定唔會發生D咁既事。

作者有無心機,係在於讀書們的反應,如果反應差,自然無推動力啦。

下星期一會更新一篇!

引用:
原帖由 regannhc 於 2009-12-7 02:22 PM 發表 查看引用來源
星期一啦:smile_o03: :smile_o03:
放心!今晚…將會更新!

劇情將會更加緊張…?
故仔已經進入最後倒數階段…請各位密切期待!

睇到依度我都要閃人先,吾係就會俾人發現架啦。

係返鋪頭途中,我腦海不停浮現阿媽幫堅哥含撚既畫面,真係好似睇緊咸片一樣。我真係無用,自己阿媽都保護吾到。
吾係!…大獲,頭先堅哥話偷拍,點解我發覺吾到有鏡頭,究竟有無偷拍到呢?如果有,咁套片咪可以威脅到阿媽。唉…大獲…點算好呢?

之後返到鋪頭無耐,阿媽同紅姐都返埋黎,紅姐一坐底阿媽就問佢。

阿媽:點丫,食吾食D野丫?
阿紅:食野?吾係掛!你岩岩先食完條大腸仔…咁快又想食啦…
阿媽即時面紅揑紅姐隻手:喂丫,你再講丫!
阿紅陰陰嘴笑:好…吾講吾講…!
阿媽:咁你食咩丫?
阿紅:um…我想食腸仔!
阿媽扮嬲:你係咪玩野丫?
阿紅:喂…坐底先啦,頭先食條大腸仔,有咩感覺唧?講黎聽下啦…
阿媽:你仲講!最衰都係你!
阿紅:對吾住囉,但頭先我睇到你好Enjoy喎!
阿媽又面紅:邊有丫…!
阿紅:仲話無……!你老公有無佢咁勁丫?
阿媽:梗係無啦…!
阿紅:咁你頭先有無幻想佢插你?
阿媽又揑紅姐隻手:痴線架你!梗係無啦…!
阿紅望實阿媽:真係無?

紅姐講完即係伸隻手摸落阿媽條牛仔褲下面…!阿媽即時打左個冷震…

阿紅:嘩…仲話無…!濕到咁…!
阿媽塊面愈來愈紅:吾係丫……
阿紅:哈哈,淨係含都濕到條牛仔褲咁,你個死淫May丫。
阿媽:吾係丫,頭先個男優,我跪係佢而前,佢隻腳指不停咁掃我下面丫,搞到我唔知點咁。
阿紅好驚訝:下,唔係掛。唔怪得你含得咁開心啦。
阿媽:喂丫,唔好再講啦。
阿紅:好啦好啦,食野啦我地。

我真係估唔到堅哥竟然仲用腳指掃阿媽下面,不過宜家都擔心唔到咁多啦。
堅哥所講既一個月,已經過左15日啦。諗起番,我地依一代真係蠢,把口又唔掂,溝條女,溝成個月都未必溝到上床,堅哥15日就有計仔,令到阿媽幫佢含撚,真係把炮。

到左晚上,爸媽終於返到屋企,佢地一沖完涼又關埋房門,我又靜雞雞行埋去偷聽…

阿媽好爹咁:老公丫…我想要丫……!
阿爸:我聽晚先啦…
阿媽:依…又聽晚…晚晚都話聽晚…
阿爸:乖啦…老婆…!
阿媽:我幫你丫…!
阿爸突然大聲:牙…老婆……吾好啦…
阿爸:牙……老婆…好舒服丫……你以前都吾會咁架!
依個時候我諗佢地一定無問題啦,所以我都廢事再偷聽啦,入房訓教先!

我訓左無幾耐,突然電話響。
阿輝:喂,阿偉。
我:頂你咩,咁夜打黎!
阿輝:我點知你咁早訓唧,喂!星期六得吾得閒丫?
我:吾知,可能同老婆去拍拖架!做咩?有野搞?
阿輝:有丫,去Camp丫!約左好多女丫,有幾個仲令過你條女添丫!
我:吾係掛…咁勁!
阿輝:係!點丫去吾去丫?
我:又好…去見識下你D女囉!
阿偉:咁記住…帶埋你條女去啦!
我:下…帶佢去做咩?
阿輝:你吾帶佢去?你食自己丫?
我:哦…又好!
阿輝:咁星期六見啦!88

跟住我又訓過嚕…!

========================

下集預告:最後的14天

係咪唔岩睇,覺得好垃圾,所以大家唔回覆,無哂意見。

如果係,我想停寫了。

一個作者如果無讀耆回覆,根本就無推動力去寫落去。

引用:
原帖由 ming1116 於 2009-12-8 12:07 AM 發表 查看引用來源
支持.....阿心,你要知道呢個世界有幾多CD-ROM先得格!!!!!繼續努力....
我知。
引用:
原帖由 Noodle1002 於 2009-12-8 12:36 AM 發表 查看引用來源
你條女慘了~~~~
又要比人吊了~~~~~
你又知?

引用:
原帖由 Noodle1002 於 2009-12-8 12:37 AM 發表 查看引用來源

你千祈唔好~~
否則你菊花不保:smile_o04::smile_o04:
不過呢篇真係短左d吧~~~
因為下一篇比較長,如果一次過放上黎,又太長。

所以分2集。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆