親眼目睹媽媽的改變- 更新完畢- 第15-17集。望加精華

收藏  |  訂閱
39  596.9k

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2010-5-25 12:41 AM 發表 查看引用來源
各位朋友唔好意思,小弟真係準備緊,新既一篇會係最多字既一次。

近排真係比較忙,同埋比較煩。忙工作既事,煩感情既事,

每日真係工作14hrs以上,基本上得2個鐘私人時間,之後就訓教。

但最慘私人時間果陣 ...
唔緊要吧
你已經好過匈奴哥
起碼你會有回應
佢連回應都慳返
所以你只要盡能力就得
工作呢d野好難講, 當然忙好過閒
閒即係你隨時準備比人落鑊~
加油吧!!
(雖然我都有點兒嬲你咁鬼耐唔更新, 但你出黎解畫算吧)

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2010-5-28 01:21 AM 發表 查看引用來源

多謝你地體諒。
小弟第一次寫果陣,因為工作真係太得閒,所以可以日日寫。

宜家的確係忙左,再加上近排股市賺左唔小,小弟既茶餐廳生意可能愈做愈大。
但感情就真係麻麻地,小弟同左幾年既女朋友分左手,簡 ...
估唔到原來有左慈姑碇你既運係真係好似六合彩咁, 話黎就黎
恭喜晒你做爸爸吧!!
不過果位女朋友就, 算吧!!大家緣盡~

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2010-5-28 01:25 AM 發表 查看引用來源
同埋我想搵相/或者有無D咸片網?

可以幫到我既ADD我MSN。
咸片網不外乎txbe8同乜野(我只知呢個比較出名)哈

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2010-5-29 08:49 PM 發表 查看引用來源
今晚12點後將會更新一篇,請各位留意。幅

2-3點後會更新多2篇。
支持!!!!支持~~
辛苦晒你了!!!

正呀喂~~~~
支持你呀~~~
等左咁耐仲於有新野
唔該晒你~

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2010-5-30 11:47 PM 發表 查看引用來源

無錯!

依3篇大家感覺如何?

其實打得比較急,只係草稿,我就後悔太早POST,但你地狂吹我,我都唔好意思唔UPDATE,所以是但啦。

下次會打得比較好。
今次你出果幾集都不太差
不過鬼叫等得太耐~唔係都唔會催促到你爆~:smile_30:

引用:
原帖由 人魚王子 於 2010-5-31 09:46 PM 發表 查看引用來源
姐係無比堅哥搞...
但比洪爺搞...
再唔係比洪爺搞完比堅哥搞!!!!
最後都要比人搞
之後洪爺籍機會搞鬼佢

引用:
原帖由 owen555 於 2010-6-2 01:43 AM 發表 查看引用來源
招男朋友
[email protected]
招男朋友但個名叫owen~:smile_41:

回覆 524# 的帖子

戒鬼左煙仔佢啦
肺都爆鬼埋仲諗住食
我都戒鬼左啦~不過我食左五年左右

癲奴兄, 我諗佢果個唔會再update架啦
咁鬼耐都無反應
雖然好多巴打同我一樣都想佢個故仔繼續
但無可奈何佢連up唔up都唔講聲
無計了