應該尊重下d性工作者

收藏  |  訂閱
22  7.3k

出來玩最緊耍大家開心:smile_o12:

引用:
原帖由 TLCSNelson 於 2009-11-15 06:51 PM 發表 查看引用來源
如果肯玩食屎既話,比多$1000都得呀!  
有你呢D咁既人,真係會影衰我地D男人

引用:
原帖由 TLCSNelson 於 2009-11-15 06:51 PM 發表 查看引用來源
如果肯玩食屎既話,比多$1000都得呀!  
長安果邊有
妓女=玩具 唔洗埋佢地感受
網上現在出現很多偽君子
扮晒野

引用:
原帖由 深港華人大飛機 於 2009-11-15 02:29 AM 發表 查看引用來源
都系一份工作,人地都系爲淡飯者,大家都系人都系打工仔,應該互相尊重,
有頭髮邊個想做癩痢..

唔好甘多要求,斯文d,客氣d,人地都服務好d,如果覺得服務好咪比多一百幾十.
能夠做好佢份工, 就值得尊重, 同時客人都要安守本份, 不是比小小錢就大哂...................................

公平交易, 等價交換..................

引用:
原帖由 pig2006chu 於 16-11-2009 01:14 AM 發表 查看引用來源

能夠做好佢份工, 就值得尊重, 同時客人都要安守本份, 不是比小小錢就大哂...................................

公平交易, 等價交換..................
agree + support :smile_38::smile_38::smile_38:

公平交易, 等價交換=你比錢佢,佢就比你小,你唔比錢,就冇得你小,
這就是公平交易, 等價交換.:smile_o03:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-11-15 02:44 PM 發表 查看引用來源
互相尊重,我覺得好岩,大家都係人,當然要互相尊重。不過,尊重都要睇對象,有d女,絕對無職業道德,錢就識收,不過就想撈唔想做,你話值唔值得尊重。
講得好...............................

又係大飛機:smile_27:
你咁撚尊重就出少兩篇膠post啦

多謝支持 :smile_30:

其實都係將心比己, 若果囡囡唔尊重客人, 客人都唔使尊重佢啦!

前往最後回覆