人(淫)妻超正(P.4 #49另一經歷 ,P.5#73剛剛果個星期6)

收藏  |  訂閱
15  73.5k

引用:
原帖由 VFA-31 於 2009-12-29 11:22 PM 發表 查看引用來源
之後呢:smile_13: :smile_13: :smile_13:
(呢件發生在4年前到)更係上左人佢屋企la,入到屋內原來壞左果盞燈就係正佢將床上面,:smile_47: 佢跟住問我飲咩,我話有無酒呀跟住拎左支ice wine比我細細支之前我
都未飲過,但一飲就停唔到同佢一齊飲

引用:
原帖由 VFA-31 於 2009-12-29 11:55 PM 發表 查看引用來源
咁再之後呢:smile_13:
飲飲下上左佢將床上面飲突然間有一下大家眼定定望住對方,我就一手攬住佢來車,車車下更係除佢d衫la,呢個又係細細粒吸手波仲要係粉紅色lin,當時我狂鍚佢粒lin lin順手撩佢個西都幾多水

引用:
原帖由 小亨哥 於 2009-12-30 03:08 PM 發表 查看引用來源
點解個個C兄都話食在件人妻/人地女友,個個又有波又pink又窄又多水又淫賤架...真係好難令人相信。香港地朱扒多個乜,通街飛機場,黑堤比比皆是。唔係話C兄吹水有FOC,但好似老作多,又或朱扒當上菜..... ...anyway ...
我從來都無講過佢地好索,只係岩我杯茶又有機會食點解唔食呢,大家唔信只不過你地咪遇到,好似有c兄話玩3p仲淫亂過我幾陪喇所以我都唔信因為未試過,所以我都好明白你地

引用:
原帖由 Den=3 於 2010-1-1 07:49 PM 發表 查看引用來源
人妻真係玩得咁放架咩-.-
c兄如果你有機會一定要試,正過自己條女架虬

剛剛過左呢個星期6又上左人妻屋企仆野,插插下電話響原來佢老公打來跟住佢走左出廳講 ,咁我仆到慶烚烚更係跟住佢出廳,見到佢後面咁我搓下對波然後慢慢再插落去(PS:佢仲同佢老講緊)佢一隻手攃住電視組合柜一隻手拎住個電話比我仆,聽到佢同老公講野我就大力D插佢,真係好鬼正:smile_47: 最後射完望下地下發覺仲有兩灘水漬,我都係第一次見到仆到出水

引用:
原帖由 xref228 於 2010-1-12 06:03 PM 發表 查看引用來源

發完夢未?
:smile_45:
你自己經驗少就唔好話人噡

前往最後回覆