~ CP, 都係 均愈 最穩陣 ~

收藏  |  訂閱
32  5.9k

同意呀..........不满记住投诉条女
条女下次就会消失或改善

打遍天下無敵手:smile_41: :smile_41: :smile_41:

你講卯笑咩世侄

呢樣真係唔多贊成:smile_o04:

引用:
原帖由 tony369 於 2009-12-29 04:08 AM 發表 查看引用來源
我覺得以 SN 唻講好似 CA 嗰頭好玩啲喎!
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
請問點解 CA 好玩 d ?點好玩法架?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-12-29 03:21 PM 發表 查看引用來源

同意...係CP黎講算最好...當然有時都要講雞運啦...:smile_46:
呢三個字真係出黎玩咁耐嘅總結 :smile_o12:

我喺君X試過有條女, 服務做到足, 全程冇表情 (但又唔係黑面) , 由入房到出房剩係講左兩句: 起身沖涼吧!! :smile_o16:

引用:
原帖由 蘇法南 於 2009-12-29 10:24 AM 發表 查看引用來源

滿意到暈??:smile_30: :smile_30: 收錢果個呀?
如果俾錢嗰個覺得幾佰蚊好大數目嘅, 就當然會好似師兄你咁諗啦...

但係對好多人黎講, 幾佰蚊係好少事...唔會諗埋D逆向思考囉, 你....明唔明呀 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 icarus07 於 2010-1-2 05:06 PM 發表 查看引用來源

呢三個字真係出黎玩咁耐嘅總結 :smile_o12:

我喺君X試過有條女, 服務做到足, 全程冇表情 (但又唔係黑面) , 由入房到出房剩係講左兩句: 起身沖涼吧!! :smile_o16:
機械人  ?!?

未去過bor~~~:smile_o05:

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2010-1-2 05:56 PM 發表 查看引用來源

機械人  ?!?
講起都有D驚... :smile_o14:

前往最後回覆