上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(三)明朝古惑仔】三十五集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
657  313.8k

引用:
原帖由 傻仔毛 於 2010-2-11 08:50 PM 發表 查看引用來源
估唔到竟然要用敢多時間黎寫書

真係要多D回帖支持你先得
係呀!寫嘢好辛苦架,一個星期寫三十幾個鐘,跟返工差唔多!:smile_39: 不過,苦中有樂的,只要寫出來的文章,有讀者喜歡,有讀者回覆支持,那就可以了!

睇到好爽呀...發哥:smile_34: :smile_34:
我由頭到尾都支持緊你

回覆 608# 的帖子

孔子有云: 食色性也
食.色,性也  人的天性不外於此

PS: 你作品我都睇,真係好好好正 我不知不覺已經成了你的忠實fan!!:smile_o12:

引用:
原帖由 seiei 於 2010-2-12 06:32 PM 發表 查看引用來源
孔子有云: 食色性也
食.色,性也  人的天性不外於此

PS: 你作品我都睇,真係好好好正 我不知不覺已經成了你的忠實fan!!:smile_o12:
多謝閣下的支持呀!:smile_30:
不過孔子沒說過︰『食色性乜』啊!
說這句話的是『告子』講架!
是出自『孟子』一書!
意思是︰食好吃的東西和看好看的東西,是人的本性!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-2-12 07:55 AM 發表 查看引用來源

事情是這樣的,有一位讀者回覆,認為以『和尚』作題材,會不會踩過了界,我很多謝這位讀者的回覆,因為正好給予我一個機會,談一談這兩集!
     於是,我作出了下面的回覆︰
     這一連兩集,以和尚為 ...
補返唔見左果個 post 先

劉兄胸懷實學,又學多左野了 :smile_o13:

引用:
原帖由 kennyz1314 於 2010-2-12 08:43 AM 發表 查看引用來源
睇到好爽呀...發哥:smile_34: :smile_34:
我由頭到尾都支持緊你
多謝一直的支持呀!:smile_30:

回覆 608# 的帖子

金發兄: 終於忍唔住, 第一次學人回貼, 看完第十二回, 非常擔心, 閣下竟然向佛門子弟下手, 但睇完你的高見, 不知多少年的疑問終於打開, 善哉! 善哉!

連和尚都唔放過??????????????

我本是因為想自慰才看劉大哥的作品
現在我是為了看劉大哥的文采和故事中如何反映社會的弊端
謝謝你
我一定會支持你的 劉金發大哥
其他的小說家我同樣會支持的
你們要加油!!!

今晚幾點出阿~?:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆