上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(三)明朝古惑仔】三十五集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
657  313.8k

引用:
原帖由 wtltommy 於 2010-2-12 11:18 PM 發表 查看引用來源
金發兄: 終於忍唔住, 第一次學人回貼, 看完第十二回, 非常擔心, 閣下竟然向佛門子弟下手, 但睇完你的高見, 不知多少年的疑問終於打開, 善哉! 善哉!
多謝閣下的回覆,以後多多給意見呀!:smile_30:

引用:
原帖由 wtming 於 2010-2-13 12:08 AM 發表 查看引用來源
連和尚都唔放過??????????????
發夢啫!!:smile_13: 不過又好似真喎!:smile_41: 都搞唔清楚真還是假!

引用:
原帖由 jackie_opop 於 2010-2-13 12:15 AM 發表 查看引用來源
我本是因為想自慰才看劉大哥的作品
現在我是為了看劉大哥的文采和故事中如何反映社會的弊端
謝謝你
我一定會支持你的 劉金發大哥
其他的小說家我同樣會支持的
你們要加油!!!
係呀!現代人唔知古代人有幾慘,睇下啦!就知道啦!還有,原來古代一樣有現代的弊病架!

引用:
原帖由 wong951 於 2010-2-13 04:23 AM 發表 查看引用來源
仲有嗎?好似仲有wo~
睇下一集啦,有兩個日本女浪人嚟咗南京呀!

引用:
原帖由 chaser218 於 2010-2-13 04:24 AM 發表 查看引用來源
看過了~繼續支持~:smile_o12:
多謝一直的支持呀!

引用:
原帖由 elampersian 於 2010-2-13 08:45 AM 發表 查看引用來源

日本的和尚是可以結婚生子的,原因就不記得了
真的!:smile_45:

引用:
原帖由 死神曉 於 2010-2-13 09:54 AM 發表 查看引用來源
自從上輯完左都再冇回發哥d文:smile_o03:
不過都祝發哥新年快樂,心想事成:smile_o05:
劉金發都祝你新年發樂!
以後有意見就給個回覆啦!:smile_30:

祝你新年快樂呀!金發兄。

酒(慾)穿腸過,佛在心中流,善哉善哉:smile_o06:
劉兄,祝你虎虎生威,招招有力;唔..好衰o架你:smile_o05:

先同樓主拜個早年先

我之前有睇過你上一輯既故事
今輯, 依然一如上一輯一樣
高水準既文筆
但系口味問題...我唔系太鐘意個時代設定
不過我仍會繼續支持 =]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆