上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(三)明朝古惑仔】三十五集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
657  313.8k

引用:
原帖由 小孩沁 於 2010-2-11 01:57 AM 發表 查看引用來源

有沒有嘗試過詢問原因
或許投訴版幫助到你:smile_39:
http://www.188channel.com/forumdisplay.php?fid=147
===================================
看到你的文章的一半
我可能知道為何了
應該是#148的心理測驗 ...
唔該你幫手
如果係咁,咁就只可以怪係一時唔小心
因為我原本貼o係貓貓o個邊打左呢句,
之後我copy返microsoft word入面段野時copy埋冇留意

算啦,如果一次唔小心可以否定我之前一直以來每星期更15000字的苦勞的話,我亦無話可說

原來是系統出問題,那就重貼第十二集吧!

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

引用:
原帖由 魔軌2 2010-2-11 02:12 AM 發表 查看引用來源

唔該你幫手
之後我copy返microsoft word入面段野時copy埋冇留意

算啦,如果一次唔小心可以否定我之前一直以來每星期更15000字的苦勞 ...
我十分同情你,從我亦都好鐘在這個論壇發表下意見,但的什麼(板)主,好似機械人一樣死板,而且死不認錯,有小小權力,就胡亂扣分,Band人,超硬(板)主更加可以不理,師兄想有創作空間,在香港真的很難。

引用:
原帖由 魔軌2 於 2010-2-11 02:12 AM 發表 查看引用來源

唔該你幫手

算啦,如果一次唔小心可以否定我之前一直以來每星期更15000字的苦勞 ...

魔軌兄,沒問題的,故事可以繼續,寫得好,一定有讀者支持的!
     魔軌兄每星期寫15000字,在許多讀者眼裏,不過是一個『數字』,在這裏想跟讀者說一下15000字是代表甚麼?
     我每晚用5小時寫稿,平均2000字,即是說,寫2000字要用5小時,那寫15000字要多少時間呢?簡單數學題,是37.5小時!就是這個!所以,沒有讀者的支持,一個作者是很難有動力,每星期抽37.5小時去寫文的!所以討論區有很多連載作品,都沒有連載完成,就是因為作者沒有『動力』,不能『堅持』,結果故事腰斬了!
     所以,作者是需要大家的支持的!見到好文,要給一個回覆呀!
     最後送張『幾米』的畫給魔軌兄,替你打打氣!加加油!
     在寫作的途路上,除了孤獨外,有時還會『摔倒』的!
     那不算甚麼,拍拍身上的沙塵,又再上路‥‥‥

劉爺,我睇完十二集只後,終於畀我諗到一樣嘢啦..就係走甩咗摩宮,被佢逃返去日本,佢跟開班授徒,徒弟再教徒孫,徒孫再教徒孫,最後教識一位刀客.叫做刀中不二;刀中不二轉授彼無敵,無敵再挑戰華英雄,華英雄就係自由神像輸畀無敵:smile_o03: ...所以摩宮影響深遠呢:smile_o14: 華英雄你輸得唔抵啦,你要揾劉金....報...仇..:smile_o01:

good~~~~~~~~

Very good, support.  Lau C Hing, please hang on and continue to write, we need you !! :smile_34: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆