上一頁下一頁
發新話題

sp的一戰

收藏  |  訂閱
145  17.1k

jenny出post,支持支持:smile_o13:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:06 PM 發表 查看引用來源
jenny出post,支持支持:smile_o13:
thk呀..............我想同我個sp做人呀

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 08:08 PM 發表 查看引用來源
thk呀..............我想同我個sp做人呀
咁大件事,諗清楚好d喎:smile_o04::smile_o10:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:10 PM 發表 查看引用來源

咁大件事,諗清楚好d喎:smile_o04::smile_o10:
我地打在好多次真軍啦.......................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 08:14 PM 發表 查看引用來源
我地打在好多次真軍啦.......................
你冇做任何安全措施咩?養個小朋友唔易,

你見我養圖b就知啦,開支非常大:smile_o08:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:16 PM 發表 查看引用來源

你冇做任何安全措施咩?養個小朋友唔易,

你見我養圖b就知啦,開支非常大:smile_o08:
我地0.02都沒用呀.....................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 08:17 PM 發表 查看引用來源
我地0.02都沒用呀.....................
你地真係要好好諗清楚啦

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:18 PM 發表 查看引用來源

你地真係要好好諗清楚啦
知啦...............................:smile_o09:

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 08:20 PM 發表 查看引用來源
知啦...............................:smile_o09:
不過我又冇後悔過生左圖b出黎既,因為佢又真係幾鬼可愛:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:21 PM 發表 查看引用來源

不過我又冇後悔過生左圖b出黎既,因為佢又真係幾鬼可愛:smile_o01:
你個人呀人見人愛車見車坐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆