上一頁下一頁
發新話題

sp的一戰

收藏  |  訂閱
145  17.2k

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 08:23 PM 發表 查看引用來源
你個人呀人見人愛車見車坐
而家屋企個個當佢係寶貝咁錫只有我會鬧佢既:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:24 PM 發表 查看引用來源

而家屋企個個當佢係寶貝咁錫只有我會鬧佢既:smile_o01:
可能做mother個個就係甘架啦..................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 08:33 PM 發表 查看引用來源
可能做mother個個就係甘架啦..................
好似而家咁我係度上網而小圖B自己係BB床自己玩玩具算乖啦:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:41 PM 發表 查看引用來源

好似而家咁我係度上網而小圖B自己係BB床自己玩玩具算乖啦:smile_o01:
他仲沒睡..................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 08:44 PM 發表 查看引用來源
他仲沒睡..................
9點都未到佢冇咁早訓架:smile_o10:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:45 PM 發表 查看引用來源

9點都未到佢冇咁早訓架:smile_o10:
他係床仔到玩咩呀..........................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 08:47 PM 發表 查看引用來源
他係床仔到玩咩呀..........................
我買左d有聲既玩具,可以比佢自己拎住玩,

佢而家拎住自己搖玩到好開心囉:smile_o06:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:49 PM 發表 查看引用來源

我買左d有聲既玩具,可以比佢自己拎住玩,

佢而家拎住自己搖玩到好開心囉:smile_o06:
你d玩具唔好比他玩woo........................:smile_o01:

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 08:50 PM 發表 查看引用來源
你d玩具唔好比他玩woo........................:smile_o01:
我得一枝棒棒,放心啦,我d玩具一定收埋得好好既:smile_o01::smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:51 PM 發表 查看引用來源

我得一枝棒棒,放心啦,我d玩具一定收埋得好好既:smile_o01::smile_o11:
不個而家d蛋蛋唔係好看得出係玩具

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆