上一頁下一頁
發新話題

我愛,故我在 + p.2 + p.7 + p.18

收藏  |  訂閱
1.5k  67.9k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-3 01:08 AM 發表 查看引用來源

我都珍惜我自己架,你覺得我不自愛?
你誤會左.......人懂得愛自已,惜自已,將心比己便懂愛別人:smile_42:

離左題.....:smile_44:快D出多D REPORTY啦!!!!哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2010-2-3 01:18 AM 發表 查看引用來源

你誤會左.......人懂得愛自已,惜自已,將心比己便懂愛別人:smile_42:

離左題.....:smile_44:快D出多D REPORTY啦!!!!哈哈:smile_30:
你有無睇曬我以前的post先?
我可能要過幾日先可以寫埋part 3
訓了,byebye

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-3 12:36 AM 發表 查看引用來源

係阿,HB好錫我,幫我叫我喜歡飲的飲品, 又會夾菜我食。好開心
我 bf 都有咁對我
不過可能我個人比較自我
我唔會點為佢做d咩
最多都係佢想我陪佢我會出去陪佢
但係其他野,如佢鐘意我著裙,但我鐘意著褲,我都唔會理佢咁多 (sex 果d 梗加唔駛講唔會就佢喇 :smile_o01: )
有時見到你對咁 HB,我都有d 懷疑係唔係我唔夠愛佢呢

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-3 01:20 AM 發表 查看引用來源

你有無睇曬我以前的post先?
我可能要過幾日先可以寫埋part 3
訓了,byebye
睇左啦!你又吾記得我回過喇!
PS : 我好少回人:smile_42:

支持支持

引用:
原帖由 210597 於 2010-2-3 01:29 AM 發表 查看引用來源
支持支持
巴塞隆拿  阿仙奴FANS                                                        .....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-2 11:34 PM 發表 查看引用來源
HB把小震旦放進我的小内褲,我用小手指分開我陰唇,讓HB震我的小豆豆,阿~~~力度很強啊,我又怕,又喜歡。 我忍不住脫下自己的内褲,等我可以享受毫無阻隔的刺激。我把雙腿分得更開,HB就趴 ...
Cookie都識做,勁呀!

小公主好耐無出過post 啦:smile_o06:

good post, support u, gal, waiting 4 the next part

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-2 10:00 PM 發表 查看引用來源
唔知點解..
每次見到公主GE POST
我有一種心痛的感覺..
其實你唔係第 1 個咁講
呢 d 野 ....SP 定係 HB, 都係願打願捱啦

我地 3rd party as a 旁觀者
唯有祝小公主响佢的甜蜜世界中繼續開心啦
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆