上一頁下一頁
發新話題

我愛,故我在 + p.2 + p.7 + p.18

收藏  |  訂閱
1.5k  67.9k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-2 11:34 PM 發表 查看引用來源
HB把小震旦放進我的小内褲,我用小手指分開我陰唇,讓HB震我的小豆豆,阿~~~力度很強啊,我又怕,又喜歡。 我忍不住脫下自己的内褲,等我可以享受毫無阻隔的刺激。我把雙腿分得更開,HB就趴 ...
不惜一切, 為自己的夢想, 去追尋而沉醉,

真的很浪漫呢
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

take care ~~

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-2 09:56 PM 發表 查看引用來源
有時候會懷疑我在HB心目中的位置,究竟我在他的心目中是否exist。很久很久沒有跟HB做愛,昨晚終於都跟HB做了。我體會到"我x,故我在"的真理。原來做愛真係可以令愛升華。我覺得我越來越愛HB,而做愛後,HB都會特別sw ...

係"我思,故我在"

定係"我屌,故我在"
:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-3 12:34 PM 發表 查看引用來源

係"我思,故我在"

定係"我屌,故我在"
:smile_41: :smile_41: :smile_41:  
我都想知"X"究竟係乜:smile_o06:

回覆 1# 的帖子

good!!!!!!!!

我估X係love

寫的好....支持.....

有愛?性永遠都好令人回味

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-2 09:56 PM 發表 查看引用來源
有時候會懷疑我在HB心目中的位置,究竟我在他的心目中是否exist。很久很久沒有跟HB做愛,昨晚終於都跟HB做了。我體會到"我x,故我在"的真理。原來做愛真係可以令愛升華。我覺得我越來越愛HB,而做愛後,HB都會特別sw ...
睇晒,超級正呀....小公主好野~!!!!!!!
我好同意做愛可以提升感情,我就係咁既人,愈愛佢愈想做

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-2 11:59 PM 發表 查看引用來源

不過無之前的甘激。
我要過幾日先有時間再寫喇
貢就等你包膠啦.

i support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆