上一頁下一頁
發新話題

一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
412  84.2k

引用:
原帖由 michealwave 於 2010-2-28 10:05 PM 發表 查看引用來源

出過野多多少少都有D累既
係啦,但我都係想他舒服

引用:
原帖由 Siuminghk 於 2010-2-28 10:06 PM 發表 查看引用來源
hey princess, did u go out today?
I did...................... what's up?

引用:
原帖由 michealwave 於 2010-2-28 10:15 PM 發表 查看引用來源

同佢一齊沖個熱水涼,趁機係bathroom.....
唔知會唔會好D:smile_o01:
如果二人獨處,我當然有把握
但係街上,如果他不想,我用盡所有辦法都無用啊

引用:
原帖由 Siuminghk 於 2010-2-28 10:28 PM 發表 查看引用來源

nothing, just want to chat jeh
yes i did..what about you? what have you done today?

引用:
原帖由 Siuminghk 於 2010-2-28 10:36 PM 發表 查看引用來源
just resting at home ja...coz weather is bad
what's wrong with the weather today? it is warm and sunny.

引用:
原帖由 michealwave 於 2010-2-28 10:53 PM 發表 查看引用來源

係街上你想做咩:smile_o01:
係街上,我會引誘HB帶我去我ml

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2010-2-28 11:25 PM 發表 查看引用來源

有咩時候係佢引誘你呢?
他會摸我,通常係巴士小巴等
不過唔會主動同我做,所以唔會引誘我
HB唔會主動要求ml

引用:
原帖由 0哥哥 於 2010-3-1 01:55 PM 發表 查看引用來源
支持小公主!主動有幸福!Yeah!

原來我係主動....
HB被我感動了,現在越來越錫我

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-1 12:59 PM 發表 查看引用來源
其實大家根本唔需要深究 HB 同埋小公主之間係咩關係
佢地之間既關係,點相處,係佢地之間既選擇
正如依家越黎越多人一齊幾十年但都唔會結婚一樣,佢地點樣係佢地兩個人之間既選擇
總之佢地兩個之間覺得舒服,開心 ...
多謝你啊,我覺得開心已經夠

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-1 11:14 AM 發表 查看引用來源

下!? 你同 HB 唔係就係 SP 關係咩? :smile_41::smile_41::smile_41:  你解釋你地唔係男女朋友,又強調唔係「單向」戀情,咁奇怪既?咁究竟你地咩關係呀? 聽你分享咁耐,一直以為呢個令你死心塌地、欲仙欲死既 ...
咩關係都係一個形容詞
HB錫我,我錫HB,珍惜現在,開開心心就已經夠啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆