一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
34  84.2k

引用:
原帖由 bcm 於 2010-3-1 10:06 PM 發表 查看引用來源

將來既野將來先算啦,
反正你地系注定既話,一定系會一齊,
否則做咩都會分開,隨緣啦:smile_o06:
認同 :smile_o12:

其實我以前同小公主都有 d 似
不過可以話我唔好彩,亦可以話好彩

hb 對小公主好,我 ex 對我唔好
雖然我拍拖果下都知 ex 唔係我將來結婚果個,但又真係好鐘意佢
所以最後佢同我講分手果下,都有種解脫既感覺,雖然果下都放低唔到佢

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-2 12:25 AM 發表 查看引用來源

HB對我越來越好添
如果咁樣維持住好似依家咁既呢段關係一世
小公主你願唔願時先

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-2 09:04 PM 發表 查看引用來源

我覺得都ok既,不過到時候我可能會嫁了人....
我都唔知.....:')
No no
I mean 你無識其他男仔
只係 hb 一個
一星期見一次左右
類似米雪同尹佬咁

你可接受嗎?

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-2 10:42 PM 發表 查看引用來源

no offense, 但恕我再次直言,你完全唔知道咩係 「現實」 囉!

(by the way, 米雪+尹佬係公認既「情侶」,唔係咩 sp / sl 囉...)
呢個我當然都知喇,不過米雪+尹佬係當時都係好前衛既相處方式
佢地唔會有名份,唔會住埋一齊,拍拖會等個秘書約對方,唔會成日見

咁小公主可唔可以受到類似呢
無名份,even 唔係男女朋友,唔會住埋一齊,唔會成日見,雖然大家都鐘意大家 (會唔會去到 4x-5x 都無問題呢)

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-2 11:38 PM 發表 查看引用來源

我並不認同被愛比去愛人幸福。
被愛,可以對愛你的人沒有感覺,當中你對愛你的人可以沒有愛
但去愛人,就算對方不接受,你的愛,自己係感受得到,係實在的
不過試過 ex 後,我都係鐘意人地愛我,多過我愛對方喇

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-3 09:00 PM 發表 查看引用來源

我發覺我係喜歡去愛人多d....哈...
好似每一次戀愛,我都會好投入。
ic
都係好事
我上次傷得好重下呀

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-4 12:20 AM 發表 查看引用來源

所以你現在享受被愛多點。恭喜你得到幸福

我次次都好傷,哈哈,不過我無恨過任何人。
以前有討厭佢,依家無羅

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-4 12:46 AM 發表 查看引用來源

最激氣係我話別人的文法,他就話我覺得別人show off
然後說我寫文係想show off 我跟HB的愛
我真的沒有覺得那人show off,
而我,真的很享受寫我跟HB的故事,
有乜問題窩。
唔好理其他人點睇喇
最緊你點睇姐

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-4 09:44 PM 發表 查看引用來源
今日好開心,HB打電話比我,我告訴他我的工作。他很關心我,還錫返我。開心曬!
so good ar

前往最後回覆