上一頁下一頁
發新話題

一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
1.0k  84.2k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-30 11:45 PM 發表 查看引用來源

HB真係好錫我,知道我無準備,仲話幫我去買m巾....
幫你買膠布

佢愛妳嘅一定唔會介意,而且知道妳m come佢重會體諒妳!公主!唔好亂諗嘢!嗰次我女朋友去我屋企瞓,唔知差唔多m come!第2朝起身,我成床,成身,成手都係!我知道之後,錫咗佢一啖,然後去洗手,跟著抱佢去沖涼,我幫佢善後!因為我愛佢,所以我唔介意!我相信HB同我一樣,愛一個人係唔會介意呢啲小事!

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-3-30 11:48 PM 發表 查看引用來源
咁正既post我竟然宜家先睇到:smile_o05:
真係唔好意思:smile_o03:
不過好睇:smile_o11:
去到酒店又點會淨係咬咁簡單丫....:smile_o13:
我個post出左甘耐,而且我仲每日留言,我個post應該每一日都有出現,點解你現在先看到架?

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-30 11:50 PM 發表 查看引用來源
佢愛妳嘅一定唔會介意,而且知道妳m come佢重會體諒妳!公主!唔好亂諗嘢!嗰次我女朋友去我屋企瞓,唔知差唔多m come!第2朝起身,我成床,成身,成手都係!我知道之後,錫咗佢一啖, ...
基本上, 係自己運滯姐

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-31 01:52 發表

我個post出左甘耐,而且我仲每日留言,我個post應該每一日都有出現,點解你現在先看到架?
:smile_o03: sorry呀...應該係鬼um眼:smile_o06:
最多我第日多d黎推你喇:smile_o06:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-30 11:50 PM 發表 查看引用來源
佢愛妳嘅一定唔會介意,而且知道妳m come佢重會體諒妳!公主!唔好亂諗嘢!嗰次我女朋友去我屋企瞓,唔知差唔多m come!第2朝起身,我成床,成身,成手都係!我知道之後,錫咗佢一啖, ...
不過我攪到HB無曬mood....我幫他吹,他都話唔要...
HB都有錫我.......
不過真的好so慶

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-30 11:58 PM 發表 查看引用來源

不過我攪到HB無曬mood....我幫他吹,他都話唔要...
HB都有錫我.......
不過真的好so慶
留返下次lo :smile_35:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-30 11:50 PM 發表 查看引用來源

幫你買膠布
我同HB講話唔需要喇,我用住tissue先....

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-3-30 11:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: sorry呀...應該係鬼um眼:smile_o06:
最多我第日多d黎推你喇:smile_o06:
甘就多些支持喇
btw,你都可以看下我以前的post架

引用:
原帖由 SonaR 於 2010-3-31 12:00 AM 發表 查看引用來源

留返下次lo :smile_35:
我怕hb從此對我失去興趣。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆