上一頁下一頁
發新話題

一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
1.0k  84.2k

回覆 18# 的帖子

唔錯,好精彩,多謝分享~!
不過幫得佢bj,其實ml只係大家都enjoy而已,不是嗎~?

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-23 02:07 AM 發表 查看引用來源

ok 好睇喇
但係好多人都一話 Alice 同 Avatar 差 9 條街喎~~~

引用:
原帖由 Vantofler 於 2010-3-23 01:01 PM 發表 查看引用來源
唔錯,好精彩,多謝分享~!
不過幫得佢bj,其實ml只係大家都enjoy而已,不是嗎~?
我發覺,我很愛他,才願意做那麽多去取悅他。
我很enjoy去取悅他
跟不愛的人做, 我會很乾。

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-23 05:36 PM 發表 查看引用來源

但係好多人都一話 Alice 同 Avatar 差 9 條街喎~~~
咁比無得比家喎.......
Alice 果套好似都唔係真 3D,好似話只係後期加工既 3D 之麻

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-24 01:44 AM 發表 查看引用來源

我發覺,我很愛他,才願意做那麽多去取悅他。
我很enjoy去取悅他
跟不愛的人做, 我會很乾。
都好呀
好似我咁係唔係都乾就......:smile_o08:

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-24 09:16 AM 發表 查看引用來源

咁比無得比家喎.......
Alice 果套好似都唔係真 3D,好似話只係後期加工既 3D 之麻
雖然如此,但套戲又真係不錯。

:smile_24:   呢個星期我無見過hb...不過係我的問題。HB好似好失望問我點解,而我說了個大話騙他。呢個星期HB好緊張,還日日打給我.....:smile_24: 我覺得好内疚....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-26 01:16 AM 發表 查看引用來源
:smile_24:   呢個星期我無見過hb...不過係我的問題。HB好似好失望問我點解,而我說了個大話騙他。呢個星期HB好緊張,還日日打給我.....:smile_24: 我覺得好内疚....
oooo
因咩事呀

Thank you for sharing

可能HB覺得我古怪,所以他呢兩日對我好似冷淡左。他無左溫柔的語氣:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆