一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
34  84.0k

Support support
覆左先睇

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-27 01:04 AM 發表 查看引用來源

都算記得清楚了,哈哈。可惜第二Q唔記得。
依,仲有第二Q 呀
基本上我同我bf 都係每次一Q 家咋

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-27 09:39 PM 發表 查看引用來源

我同佢一齊果時,好耐無同男仔行埋,
亦從未見過其他jj(4仔果d唔計,講真實),
一見到佢條大 size jj,我嚇到縮埋一邊,我愈縮佢愈追住插,
系異國風張床度追來追去,想起個情景我覺得攪笑咋:smile_30: :smile_30:
...
哈哈,我都類似
同 bf 第一次果下幫佢含
見到佢個頭好大所以驚,係度諗點塞到入去

其實大家根本唔需要深究 HB 同埋小公主之間係咩關係
佢地之間既關係,點相處,係佢地之間既選擇
正如依家越黎越多人一齊幾十年但都唔會結婚一樣,佢地點樣係佢地兩個人之間既選擇
總之佢地兩個之間覺得舒服,開心
呢個唔係先至係最重要咩

引用:
原帖由 bcm 於 2010-3-1 09:12 PM 發表 查看引用來源

根本令男朋友開心系女朋友要做既野,
d人成日勸男人對你唔好,咁有無諗過其實自己有無先溫柔體貼,
先為對方設想,如有,你可以話個男人唔好,如無,就自己反省下.

你HB都一定唔捨得離開你啦,你又聽話唔會成日狂打 ...
真係好偉大 :smile_o06:
自問唔係一個溫柔體貼既人
相反仲好粗粗老老
依家其實好多時都係 bf 就我多過我就佢
所以我一直都話我唔係一個好既女朋友

引用:
原帖由 bcm 於 2010-3-1 09:47 PM 發表 查看引用來源

傻啦,只是我系自己鐘意既人身上,可以好溫柔,好細心,好高eq,
似阿媽多過似女朋友架:smile_o01: :smile_o01:
咁你幸福啦,你男朋友一定愛你深,比你愛他深,是嗎??:smile_o06:
係呀
佢鐘意我多過我鐘意佢
所以好多時我都係顧左自己感受先 :smile_o08:

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-1 09:47 PM 發表 查看引用來源

傻妹,

妳嘅性格係咁,佢追得妳,預咗!

如果妳覺得唔啱嘅,改囉!

係埋一齊兩年幾都唔改,咁妳就諗諗哪!
以前我同 ex 拍拖果下,就係好多野就佢,變左好辛苦
所以今次拍拖果下我變返我自己

引用:
原帖由 bcm 於 2010-3-1 09:47 PM 發表 查看引用來源

傻啦,只是我系自己鐘意既人身上,可以好溫柔,好細心,好高eq,
似阿媽多過似女朋友架:smile_o01: :smile_o01:
咁你幸福啦,你男朋友一定愛你深,比你愛他深,是嗎??:smile_o06:
咁我 bf 一定似老豆喇
幾乎所有野都係佢照顧我 :smile_o06:
但又好煩好長氣 :smile_o08:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-1 09:59 PM 發表 查看引用來源

我會問下他,將來我結婚了,我地會點。:smile_24:
同佢講,好希望結婚果下企係你側邊果個係佢 :smile_o06:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-3-1 10:03 PM 發表 查看引用來源

鐘意一個人自然會照顧周到,
你唔感動咩:smile_o06:
感動之餘有時亦會覺得好討厭
哈哈

前往最後回覆