一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
25  84.0k

support ~~~ :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-27 00:01 發表 查看引用來源
大家係咪都中意半夜先出post呢~~~
多事 :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o11:

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-27 00:39 發表 查看引用來源

你都知你多事呢~~~~:smile_51:

大波妹
你咁對我  
小心爆波 :smile_03: :smile_03: :smile_03:

part 2  好正

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-1 11:14 發表 查看引用來源

下!? 你同 HB 唔係就係 SP 關係咩? :smile_41::smile_41::smile_41:  你解釋你地唔係男女朋友,又強調唔係「單向」戀情,咁奇怪既?咁究竟你地咩關係呀? 聽你分享咁耐,一直以為呢個令你死心塌地、欲仙欲死既 ...
你唔知HB個意思咩 ???

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-1 11:25 發表 查看引用來源

當然知啦,樓主解釋過啦,HB = husband 或 hubby 之簡稱嗎! 之所以,更加唔明佢講咩囉... :smile_39:   唔係 bf, 唔係 sp, 唔係 husband, 唔係 hubby...  樓主又話咩 「唔期望同佢無將來」 等等...  

...
um~~
我又好似記得佢講過呢段關係係bf/gf 喎
5通我記錯 :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-1 12:01 發表 查看引用來源

你記住鄍J就叻 d

花花小公子, 看來你一 d 都唔眼花花喎:smile_53:

公主堅貞的愛情, 世人俗子豈能明解    

您真係一日唔俾我屌您一次您先至會開心???

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-3-1 12:09 發表 查看引用來源

b女  玩左破柴未呀 ! :smile_o15:
我無炒飯好耐了 。。。。

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-1 12:09 發表 查看引用來源

咁你地快 d 吊完再出 post 分享啦! :smile_30:
唔啦  一陣佢又喊架啦

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-1 12:20 發表 查看引用來源

炒飯。。。?
啦開飯咁解囉!!!!

前往最後回覆