上一頁下一頁
發新話題

係返工嘅地方搞野

收藏  |  訂閱
73  17.6k

引用:
原帖由 kamincuhk 於 2010-3-2 08:50 PM 發表 查看引用來源
怕唔怕搞污糟 d 地方???
或者有人突然返來?
最好周圍射

我又未試過係office 搞,唔知會唔會玩耐d呢?

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-2 09:04 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: :smile_o14:  你鍾意捉住人地個頭黎吹 ???? :smile_o02:

人地願
, 你咁驚仲乜, 你約左佢咩 ?
:smile_o10:

引用:
原帖由 MonsterSylar 於 2010-3-2 07:20 PM 發表 查看引用來源
大家有無試過係公司or 返工嘅地方搞野?
我以前個sp如果夜放工, 會上來我office (因為我office 都要夜d至無人)搵我. 我地會係showroom攬攬錫錫, 不過未試過真做.始終怕有人突然返. 但多數都會吹, 吹爆.
or 捉 ...
試過係公司張sofa到做..:smile_o05:

引用:
原帖由 MonsterSylar 於 2010-3-2 07:20 PM 發表 查看引用來源
大家有無試過係公司or 返工嘅地方搞野?
我以前個sp如果夜放工, 會上來我office (因為我office 都要夜d至無人)搵我. 我地會係showroom攬攬錫錫, 不過未試過真做.始終怕有人突然返. 但多數都會吹, 吹爆.
or 捉 ...
無cctv咪得囉。

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-2 09:04 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: :smile_o14:  你鍾意捉住人地個頭黎吹 ???? :smile_o02:
捉住人地個頭黎吹?捉邊度呀?

:smile_o09:

講得唔清楚,係佢吹嘅時候我捉住佢個頭。好似插佢咀咁。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-3-2 23:18 發表 查看引用來源
捉住人地個頭黎吹?捉邊度呀?
.樓主答左了
請看樓上

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-3-2 09:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 做咩唔話我知呀:smile_o03:
我記得有個post係開cam比人睇嫁:smile_o05:
咁我話你知囉,我係有出過咁既post既:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆