上一頁下一頁
發新話題

係返工嘅地方搞野

收藏  |  訂閱
73  17.6k

引用:
原帖由 bebe-cc 於 2010-3-3 02:02 發表

咁我話你知囉,我係有出過咁既post既:smile_o05:
原來真係你.....:smile_o05:
我記得果個post睇到我好high:smile_o13:

回覆 1# 的帖子

我都試過係office搞,個感覺好正好激,有時係會議室做,係張大 table上面做,有時

又係倉做,有時又係自己個位做...做做下有時聽到d 看更係出面行過,好有野戰 feel

引用:
原帖由 ip_derek 於 2010-3-3 09:27 發表 查看引用來源

吹頭髮之麻 唔使咁驚:smile_14:
咁我無試過丫嘛!!!!!

引用:
原帖由 MonsterSylar 於 2010-3-2 07:20 PM 發表 查看引用來源
大家有無試過係公司or 返工嘅地方搞野?
我以前個sp如果夜放工, 會上來我office (因為我office 都要夜d至無人)搵我. 我地會係showroom攬攬錫錫, 不過未試過真做.始終怕有人突然返. 但多數都會吹, 吹爆.
or 捉 ...
係OFFICE度玩 , 唔係唔好,玩最怕老細留左野夜媽媽返黎拎返 ....一開門見到你係度吹爆 ...真係等收大信封 !

以前試過幫女朋友OT , 幫手打字 ! 打到夜晚11點左右打晒所有文件我就即場同佢收返d OT費 !   好彩收得快 , 點知同佢收工走人落到樓下 , 個食蕉講 收工啦 !岩岩你老細坐左你旁邊個部上去 , 話唔記得拎文件喎 !

個次經歷之後 , 都唔敢再係間公司開戰 :smile_o14::smile_o14::smile_o14:
,

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-3-3 11:09 發表 查看引用來源

係OFFICE度玩 , 唔係唔好,玩最怕老細留左野夜媽媽返黎拎返 ....一開門見到你係度吹爆 ...真係等收大信封 !

以前試過幫女朋友OT , 幫手打字 ! 打到夜晚11點左右打晒所有文件我就即場同佢收返d OT費 !   好 ...
我想問Ot點解??????

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-3 10:59 AM 發表 查看引用來源

咁我無試過丫嘛!!!!!

係咪想試下丫 等我PM你:smile_47:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-3 11:12 AM 發表 查看引用來源

我想問Ot點解??????

Over time = 加班呀:smile_o01:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2010-3-3 11:53 發表 查看引用來源

Over time = 加班呀:smile_o01:
我以為係暗語_“_

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-3 11:58 AM 發表 查看引用來源

我以為係暗語_“_

........................:smile_27:

我試過同以前條女喺公司個倉度扑野, 玩過5次左右啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆