上一頁下一頁
發新話題

係返工嘅地方搞野

收藏  |  訂閱
73  17.6k

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-3-3 09:33 AM 發表 查看引用來源

原來真係你.....:smile_o05:
我記得果個post睇到我好high:smile_o13:
我諗番都覺得好正:smile_o05:

tried once with a sp, in the conference room, on a Saturday afternoon...  :smile_40:

試過以前星期日返公司OT. 同我公司個gf忍唔住,初頭鍚下錫下,跟住手多多下,跟住在自己個位就了開佢條T-back,自己就淨係拉低拉鍊,推低少少under,抱佢上黎un. 其實動作唔大,但係太刺激,所以好濕。好正~
引用:
原帖由 MonsterSylar 於 2010-3-2 07:20 PM 發表 查看引用來源
大家有無試過係公司or 返工嘅地方搞野?
我以前個sp如果夜放工, 會上來我office (因為我office 都要夜d至無人)搵我. 我地會係showroom攬攬錫錫, 不過未試過真做.始終怕有人突然返. 但多數都會吹, 吹爆.
or 捉 ...

試過以前係條女個office,星期六下午but仲有人OT,比佢吹爆,佢仲要含住走出去廁所...hehe!

嘩..我都想試喎..

試過兩年前響大陸公司office搞...

無乜特別lor覺得.....

引用:
原帖由 dicksNG 於 2010-3-3 04:58 PM 發表 查看引用來源
試過兩年前響大陸公司office搞...

無乜特別lor覺得.....
你有得搞梗系甘讲啦!!

我以前成日放假帶sp or gf 返公司搞野....好正ga:smile_o12:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-3 11:12 AM 發表 查看引用來源

我想問Ot點解??????

ot就係Over time 加班咁解

我女友逢星期五加班
  個陣唔過去幫佢手 , 真係做到夜晚1 -2點先走得

係返工既地方搞,最怕就係比人撞到,不過,又要驚又要搞,刺激就係刺激在呢樣野。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆