上一頁下一頁
發新話題

沉船12---臨時區

收藏  |  訂閱
72  4.9k

沉船12---臨時區

如題,快d出正版呢

愛過方知情重, 醉過才知酒濃...

引用:
原帖由 dennistai0718 於 2010-3-22 11:32 AM 發表 查看引用來源
沈過方知肉痛,七過才知被濛:smile_30:

引用:
原帖由 雲昇 於 2010-3-22 12:20 PM 發表 查看引用來源

沈過方知肉痛,七過才知被濛:smile_30:
我又做版主,就來比admin小九我

引用:
原帖由 dennistai0718 於 2010-3-22 11:32 AM 發表 查看引用來源
沉過方知自己窮呀!

我條舊船快要結婚呢, 我真系好偑服同佢結婚個位c兄, 9個月時間就駛左至少15萬响佢身上, 人地老豆死左仲要做埋孝子, 真系出錢出力, 或許咁樣先至感動到囡囡...

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-22 11:14 AM 發表 查看引用來源
如題,快d出正版呢

你出帖..我實撐行你..按左推薦啦:smile_o12:

引用:
原帖由 dennistai0718 於 2010-3-22 12:31 PM 發表 查看引用來源
我條舊船快要結婚呢, 我真系好偑服同佢結婚個位c兄, 9個月時間就駛左至少15萬响佢身上, 人地老豆死左仲要做埋孝子, 真系出錢出力, 或許咁樣先至感動到囡囡...
用錢買愛情回來..真係不敢想像..................................將來

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-22 12:54 PM 發表

用錢買愛情回來..真係不敢想像..................................將來
每個人的生活條件,價值觀唔同...都是沒法想像的~~
有些人..有家有室...用錢..可能就是買方便,乾手淨腳....總比花大量感情,換回妻離子散~~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-22 12:54 PM 發表

我睇個舊船同個位c兄合影相片, 老實講佢唔用錢真系好難搵老婆, 所以個位c兄被我條舊船咬得死死, , 依架話要佢响深圳買樓, 冇錢就叫去借...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆