沉船12---臨時區

收藏  |  訂閱
11  5.0k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-22 11:14 AM 發表 查看引用來源
如題,快d出正版呢

你出帖..我實撐行你..按左推薦啦:smile_o12:

引用:
原帖由 dennistai0718 於 2010-3-22 12:31 PM 發表 查看引用來源
我條舊船快要結婚呢, 我真系好偑服同佢結婚個位c兄, 9個月時間就駛左至少15萬响佢身上, 人地老豆死左仲要做埋孝子, 真系出錢出力, 或許咁樣先至感動到囡囡...
用錢買愛情回來..真係不敢想像..................................將來

引用:
原帖由 PKiDD 於 2010-3-22 01:06 PM 發表 查看引用來源

每個人的生活條件,價值觀唔同...都是沒法想像的~~
有些人..有家有室...用錢..可能就是買方便,乾手淨腳....總比花大量感情,換回妻離子散~~
惟有祝福佢:smile_o10:

引用:
原帖由 dennistai0718 於 2010-3-22 01:07 PM 發表 查看引用來源

我睇個舊船同個位c兄合影相片, 老實講佢唔用錢真系好難搵老婆, 所以個位c兄被我條舊船咬得死死, , 依架話要佢响深圳買樓, 冇錢就叫去借...
結到婚又如何???惟有祝福佢:smile_o10:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-22 01:48 PM 發表 查看引用來源
龍兄你看了吧!!那她為什麼會有強烈反應的....
巨仔..錯有錯着..給她見到了更好..狠下心腸斷絕聯絡吧:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-22 02:09 PM 發表 查看引用來源
代龍醫生答你:  從頭到尾我覺得她是吃定了你,你是飛不出她的五指山,她背後应有多個恩客所以扮大支野唔憂賣,以為你一定等她落鐘,但後來發現你點了其他女,係有點惱收成怒
喂喂喂

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-22 03:40 PM 發表 查看引用來源

我決定星期五上去見她最後一次,因過年後我冇真正見過面.:smile_13:
又話對佢冇晒感覺..我都話你會藕斷絲連架啦..唔好比我批死你:smile_o10:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-22 03:56 PM 發表 查看引用來源

彊屍妹剛剛sms我,想我周五過去陪佢過生日,我有佢ID copy ,日期是真的,都應該不會心軟,費時攪咁多野。

嗯..TUM吾到你落叠天:')

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-22 04:13 PM 發表 查看引用來源

醫生用激脹法,可能要加「抗生素」,巨兄服藥后會好累。

版主見笑喇

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-3-22 05:00 PM 發表 查看引用來源

龍兄好:smile_38:
好耐沒見..婚禮籌備成點呀:smile_46:

前往最後回覆