上一頁下一頁
發新話題

Joisy...從乖乖女到...淫娃?...<第一話>>(冇乜sex,慎入)

收藏  |  訂閱
125  13.3k

引用:
原帖由 joisy 於 2010-3-29 02:59 PM 發表 查看引用來源
**如果你想睇床上肉摶既report的話,sorry,呢度冇 **

第一話

唔好意思呀,呢排好鬼忙~~大家仲記唔記得Joisy妺呢~~

果次同Y玩完cam之後,我好快就有另外一個男朋友,我叫佢 ...
joisy妹,b姐姐來支持你~
加油,有咩唔開心上黎講~~~:smile_24:
最緊要休息呀:smile_35:

引用:
原帖由 流金上 於 2010-3-29 03:11 PM 發表 查看引用來源

d天氣突然轉得甘低 好易病...
你有冇食d野 /?
有呀,病左但胃口好好xd

引用:
原帖由 joisy 於 2010-3-29 03:15 PM 發表 查看引用來源

有呀,病左但胃口好好xd
食粥定食飯 ?

引用:
原帖由 bcm 於 2010-3-29 03:14 PM 發表 查看引用來源

joisy妹,b姐姐來支持你~
加油,有咩唔開心上黎講~~~:smile_24:
最緊要休息呀:smile_35:
呢排真係有好多唔開心既事...有關家庭,朋友,仲有佢....
唉...
依加又要煩有關升學問題既事:smile_o16:

引用:
原帖由 流金上 於 2010-3-29 03:17 PM 發表 查看引用來源

食粥定食飯 ?
係食腸腸....呵:smile_30:

養好身子, 我等妳的第二第三話...

引用:
原帖由 joisy 於 2010-3-29 03:20 PM 發表 查看引用來源

呢排真係有好多唔開心既事...有關家庭,朋友,仲有佢....
唉...
依加又要煩有關升學問題既事:smile_o16:
慢慢黎丫有d野急唔黎架

引用:
原帖由 yoopkman 於 2010-3-29 03:20 PM 發表 查看引用來源

食公仔面呀~~
不過今晚自己煮飯:smile_o13:

引用:
原帖由 joisy 於 2010-3-29 03:21 PM 發表 查看引用來源

食公仔面呀~~
不過今晚自己煮飯:smile_o13:
病就唔好食公仔麵, 好冇益
搵人送外賣啦

引用:
原帖由 yoopkman 於 2010-3-29 03:20 PM 發表 查看引用來源

芝士腸 ?:smile_o01::smile_o01::smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆