上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.1k

引用:
原帖由 Yoshiki_I.V 於 2010-4-2 08:33 PM 發表 查看引用來源

因為妳愛佢
係阿,我好愛HB.....
我第一次甘乍

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 08:34 PM 發表 查看引用來源
真係尋日先買完...ok買貴到爆炸...佢都叫我唔好拎住,怕俾人笑...我就唔怕喇!!笑我嘅...如果係男我會覺得笑我嗰個人好無知,如果係女我會覺得佢唔抵得佢男朋友唔會幫佢咁做...之前我幫ex拎手袋等食飯,都俾 ...
我有睇你個篇啊,哈哈
我有投訴HB明知我個袋重,(有laptop)都唔幫我令
哈哈......

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 20:42 發表 查看引用來源

係阿,我都覺得係
我覺得照顧個女人,錫個女人,先可以做到大男人。。。。
係!!!一定要諗嘢快女人一步...k小姐成日問我點解妳會知我想咁,點解妳會知我想攞d咩,做d咩,要d咩...我同佢講,我有留心妳講嘅嘢,做嘅嘢同要求嘅嘢....我相信呢一樣嘢嗰個人一定做唔到,就算做到嗰個人一定做唔足....佢唔我做咩咁有信心講呢番說話,我答佢"如果嗰個人都做到,妳又使咩咁驚訝...."佢笑跟著錫咗我一啖...

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 20:46 發表 查看引用來源

我有睇你個篇啊,哈哈
我有投訴HB明知我個袋重,(有laptop)都唔幫我令
哈哈......
公主記得...哈哈!!!多謝妳啊!!!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 08:50 PM 發表 查看引用來源
係!!!一定要諗嘢快女人一步...k小姐成日問我點解妳會知我想咁,點解妳會知我想攞d咩,做d咩,要d咩...我同佢講,我有留心妳講嘅嘢,做嘅嘢同要求嘅嘢....我相信呢一樣&# ...
唔怪得你甘有女人緣啦。

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 08:51 PM 發表 查看引用來源
公主記得...哈哈!!!多謝妳啊!!!
我有留心你講過既野架

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 20:55 發表 查看引用來源

唔怪得你甘有女人緣啦。
可能我唔怕醜,或者唔知醜啫...哈哈!!!

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 20:56 發表 查看引用來源

我有留心你講過既野架
多謝公主...thx....哈哈

好挂住HB阿
我話聼日想見HB,他又大聲嘆氣
我知道他聼日放假想訓教......:smile_24:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 08:22 PM 發表 查看引用來源

係阿,個一刻我好開心架
平時HB好大男人架
換轉係我豬公一定唔肯喇..........:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆