上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.1k

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 06:56 PM 發表 查看引用來源
SUPPORT....
多謝你啊
記得推薦阿:smile_35:

引用:
原帖由 死神格古洛 於 2010-4-2 06:56 PM 發表 查看引用來源
支持你   小公主
多謝支持,有無推薦阿?

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-31 23:37 發表 查看引用來源
雖然今日HB好忙,不過他知道我只有今日先得閑,所以就算幾忙都抽時間見我。最近HB唔穿西裝,今日他穿了shirt + 黑皮樓,好型仔啊。 我一去到相約地點,就見到兩頭望的HB,他在找我呢。我走到他的面前,給他一個微笑 ...
公主...M到小事嚟啦!!!有咩所謂...HB攬住妳咁緊係因為知妳唔開心,2嚟佢驚洗得唔乾淨,因為M始終有細菌嘛,佢唔想妳病咪唔俾妳用口囉!!!妳病咗佢陪唔到妳,佢會擔心,咁可能會影響到佢工作....唔好亂諗...OK

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 19:07 發表 查看引用來源

多謝你啊
記得推薦阿:smile_35:
未出曬,已經推咗啦!!!我哋呢D型,英,帥,醒....講玩最勁....床上無時停...床下周圍FING....YEAH

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 07:05 PM 發表 查看引用來源
其實呢,佢愛妳嘅,妳做少少嘢佢都會GET到....呢D嘢男仔做主動,女仔俾SIGNAL...好簡單喺佢耳邊"唔...唔...唔多兩聲",吹下佢耳仔.....或者佢好專心咁做緊其他嘢(唔關工作事嘅),偷襲 ...
如果HB唔想,我點撩他,他都係唔想

HB係一個好難被別人影響的人。 :smile_24:

頭先hb打比我,原來他要返工
HB好惡,話了我兩句...:smile_24:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 07:14 PM 發表 查看引用來源
公主...M到小事嚟啦!!!有咩所謂...HB攬住妳咁緊係因為知妳唔開心,2嚟佢驚洗得唔乾淨,因為M始終有細菌嘛,佢唔想妳病咪唔俾妳用口囉!!!妳病咗佢陪唔到妳,佢會擔心,咁可能會影響到佢工作....唔好亂諗 ...
原來係甘.....我知道HB錫我既,只是對我無曬性趣...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 07:19 PM 發表 查看引用來源
未出曬,已經推咗啦!!!我哋呢D型,英,帥,醒....講玩最勁....床上無時停...床下周圍FING....YEAH
哈哈,你好好笑啊...
多謝你

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 19:31 發表 查看引用來源

如果HB唔想,我點撩他,他都係唔想

HB係一個好難被別人影響的人。 :smile_24:

頭先hb打比我,原來他要返工
HB好惡,話了我兩句...:smile_24:
佢話妳D咩呢.....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 19:34 發表 查看引用來源

哈哈,你好好笑啊...
多謝你
笑返就好啦....我都係想妳開開心心....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 19:33 發表 查看引用來源

原來係甘.....我知道HB錫我既,只是對我無曬性趣...
邊有咁易...妳咁諗只會令自己更加唔閞心...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆