上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.1k

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 07:40 PM 發表 查看引用來源
佢話妳D咩呢.....
我sms HB,點知他立刻打比我。原來他係公司,好忙。我話原來你要今日要返工,點解唔早d sms我,我說他唔挂住我..
我話我好挂住他,不過以爲他睡覺,所以現在才找他
他就話,我好忙啊,今日又唔係個個都返......:')

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 19:47 發表 查看引用來源

我sms HB,點知他立刻打比我。原來他係公司,好忙。我話原來你要今日要返工,點解唔早d sms我,我說他唔挂住我..
我話我好挂住他,不過以爲他睡覺,所以現在才找他
他就話,我好忙啊,今日又唔係個個都返 ...
唔好介懷...佢可能真係好忙....

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 07:42 PM 發表 查看引用來源
笑返就好啦....我都係想妳開開心心....
多謝你啊

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 07:54 PM 發表 查看引用來源
唔好介懷...佢可能真係好忙....
係阿,我無唔出聲鑼,不過眼濕濕.....

後來我米話,知道他有挂住我,不過無時間sms我絡...

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 19:54 發表 查看引用來源

多謝你啊
唔好客氣!!!我哋係朋友....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 19:57 發表 查看引用來源

係阿,我無唔出聲鑼,不過眼濕濕.....

後來我米話,知道他有挂住我,不過無時間sms我絡...
唔好喊喇!!!!喊就變喊包公主架喇!!!成個引版都知....到時唔係叫little_princess...係 cryingbeard_princess....

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 08:00 PM 發表 查看引用來源
唔好喊喇!!!!喊就變喊包公主架喇!!!成個引版都知....到時唔係叫little_princess...係 cryingbeard_princess....
哈哈,我無喊,係HB話我個刻我想哭者。
唔知點解,每當HB惡少少,我就好驚.....:smile_24:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 20:02 發表 查看引用來源

哈哈,我無喊,係HB話我個刻我想哭者。
唔知點解,每當HB惡少少,我就好驚.....:smile_24:
唔使驚...唔使驚....

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 08:11 PM 發表 查看引用來源
唔使驚...唔使驚....
甘HB都有錫返我架.....:smile_24:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-31 11:37 PM 發表 查看引用來源
雖然今日HB好忙,不過他知道我只有今日先得閑,所以就算幾忙都抽時間見我。最近HB唔穿西裝,今日他穿了shirt + 黑皮樓,好型仔啊。 我一去到相約地點,就見到兩頭望的HB,他在找我呢。我走到他的面前,給他一個微笑 ...
嘩,我睇到hb肯幫你買m巾,佢真係好好啊,邊有男仔肯咁樣架....唔怪得你話佢鍚你喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆