上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.1k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 06:54 PM 發表 查看引用來源

多謝你啊
NO THANKS~~~
乜女人真係好驚男人話ga咩???

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 20:13 發表 查看引用來源

甘HB都有錫返我架.....:smile_24:
咁咪好囉....要開開心心啊!!

引用:
原帖由 bcm 於 2010-4-2 20:14 發表 查看引用來源

嘩,我睇到hb肯幫你買m巾,佢真係好好啊,邊有男仔肯咁樣架....唔怪得你話佢鍚你喇
咁大聲讚我.....我尋日先幫女朋友買m巾,重係k字頭草本味,粉綠色,18片成30蚊.....廿幾蚊啫...

引用:
原帖由 bcm 於 2010-4-2 08:14 PM 發表 查看引用來源

嘩,我睇到hb肯幫你買m巾,佢真係好好啊,邊有男仔肯咁樣架....唔怪得你話佢鍚你喇
係阿,個一刻我好開心架
平時HB好大男人架

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-4-2 08:15 PM 發表 查看引用來源

NO THANKS~~~
乜女人真係好驚男人話ga咩???
我會發脾氣的,但對住HB,我從來都無...
HB話我,我唔敢搏嘴
如果係其他人,我唔會忍得
但對HB,我就得
好奇怪架

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 08:19 PM 發表 查看引用來源
咁大聲讚我.....我尋日先幫女朋友買m巾,重係k字頭草本味,粉綠色,18片成30蚊.....廿幾蚊啫...
哇,你好有經驗窩。
我都唔知價錢阿
哈哈.....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 20:22 發表 查看引用來源

係阿,個一刻我好開心架
平時HB好大男人架
都係嗰句...大唔大男人係睇個男人肯為個女人付出幾多(不計回報),以上我自己感想喳!!!,唔係下下管住個女人又咁又咁,咩都唔得咩都唔准....要幫個女人打算,幫個女人解決所有問題,照顧個女人,愛錫個女人,除咗事業外,家庭喺另一個重要位置...我先覺係大男人.....唔啱聽當無講過..sorry

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 08:24 PM 發表 查看引用來源

我會發脾氣的,但對住HB,我從來都無...
HB話我,我唔敢搏嘴
如果係其他人,我唔會忍得
但對HB,我就得
好奇怪架
因為妳愛佢

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 20:27 發表 查看引用來源

哇,你好有經驗窩。
我都唔知價錢阿
哈哈.....
真係尋日先買完...ok買貴到爆炸...佢都叫我唔好拎住,怕俾人笑...我就唔怕喇!!笑我嘅...如果係男我會覺得笑我嗰個人好無知,如果係女我會覺得佢唔抵得佢男朋友唔會幫佢咁做...之前我幫ex拎手袋等食飯,都俾人笑我拎女人手袋...但我講咗幾句說話後,笑我嗰對情侶飯都唔食就走...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 08:29 PM 發表 查看引用來源
都係嗰句...大唔大男人係睇個男人肯為個女人付出幾多(不計回報),以上我自己感想喳!!!,唔係下下管住個女人又咁又咁,咩都唔得咩都唔准....要幫個女人打算,幫個女人解決所有問題,照顧個女人,愛錫個女人,除咗 ...
係阿,我都覺得係
我覺得照顧個女人,錫個女人,先可以做到大男人。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆