上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
308  5.3k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 03:11 PM 發表 查看引用來源
個個等住搶飽山
你因住跌賓頭

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 03:20 PM 發表 查看引用來源
佢 寫緊中出,潮吹論文,就快做畢業
系呀,北業后,出av同開仁鬥,想成為一分子嗎?

你出av我做洩影c,受唔受呀,最多我唔用橫+胃果d特別手法啦,haha一定影得清楚,仲勁過1080p hehe
引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-22 03:25 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-22 03:25 PM 發表 查看引用來源

你同孖Q龍合作拍部二龍爭珠啦!

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-22 03:22 PM 發表 查看引用來源

你因住跌賓頭

你因住跌左抽spring pocket

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 03:35 PM 發表
都好喎......下個月天后誕......喺元朗........有好多條龍爭珠.......
到時龍兄出黎......爭一爭先......

生詩詩yau 兄你做姦制,巧唔巧呀,Keith CEO 做發行,haha
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 03:35 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 03:40 PM 發表
生詩詩yau 兄你做姦制,巧唔巧呀,Keith CEO 做發行,haha

發行有矛得......試......:smile_47:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 03:33 PM 發表 查看引用來源
你出av我做洩影c,受唔受呀,最多我唔用橫+胃果d特別手法啦,haha一定影得清楚,仲勁過1080p hehe

而家興 3D :smile_o12:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 03:40 PM 發表 查看引用來源

都好喎......下個月天后誕......喺元朗........有好多條龍爭珠.......
到時龍兄出黎......爭一爭先......
比雙乳房佢爭可能落力一些

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆