上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
308  5.3k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 04:31 PM 發表
你班友真係好似係度籌備緊一套AV喎,暈倒:smile_27:
別人笑我拍AV.....
我笑他人睇AV......:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 04:30 PM 發表 查看引用來源

係唔係其實拍個攝影師架.......如果唔係.....點解又會影到佢既???
唔會用單一部機拍卦,通常都會有兩台機以上, 另有一部係女優埋頭幫男角吹奏,男角突然放出响屁,女優立刻跳起追打男角

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 04:31 PM 發表 查看引用來源
你班友真係好似係度籌備緊一套AV喎,暈倒:smile_27:
想為你度身訂造拍一部然後去意大利參展

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 04:39 PM 發表
唔會用單一部機拍卦,通常都會有兩台機以上, 另有一部係女優埋頭幫男角吹奏,男角突然放出响屁,女優立刻跳起追打男角
你真係好有研究.......:smile_40:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 04:35 PM 發表 查看引用來源

別人笑我睇Av
其實我想操bb

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 04:42 PM 發表
想為你度身訂造拍一部然後去意大利參展
就叫做龍淫虎笑........:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 04:35 PM 發表 查看引用來源

呢期好風騷喎:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 04:45 PM 發表
別人笑我睇Av
其實我想操bb
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 04:42 PM 發表 查看引用來源

你真係好有研究.......:smile_40:
我係响影柵長大架

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 04:39 PM 發表 查看引用來源
你啲幻想力咁丰富既:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆