上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
308  5.2k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 09:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
今次我一定要霸頭位:smile_34:

早呀龍兄,原來100頁就封的,琴晚成個forum都好靜,我成晚就溫故知新,睇番沉5,不過原來以前好多師兄都無上沉船區了,可能已經收成正果,唔知ohnavi師兄最近點,佢寫的觀感很正確,好有啟視
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 09:50 AM 發表 查看引用來源

早晨呀,camp兄,夜晚會靜啲架,尋晚版主未做野,正常黎講過100頁就封架喇:smile_44:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 10:03 AM 發表 查看引用來源
早呀龍兄,原來100頁就封的,琴晚成個forum都好靜,我成晚就溫故知新,睇番沉5,不過原來以前好多師兄都無上沉船區了,可能已經收成正果,唔知ohnavi師兄最近點,佢寫的觀感很正確,好有啟視

http://i1.hk ...
正常黎講唔沈, 沈左又結左果既都唔會上黎, 係我呢d日頭想搵人吹水既先黎架者

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:02 AM 發表 查看引用來源

我會每分鐘mon住

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:02 AM 發表

嘿嘿.....

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:07 AM 發表

正常黎講唔沈, 沈左又結左果既都唔會上黎, 係我呢d日頭想搵人吹水既先黎架者
你當我地係咩呀.....
收錢架....

我都步住龍兄個頭位.......haha
引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:08 AM 發表 查看引用來源

我會每分鐘mon住

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 09:50 AM 發表 查看引用來源

早晨呀,camp兄,夜晚會靜啲架,尋晚版主未做野,正常黎講過100頁就封架喇:smile_44:
點呀,龍老師,必生還未浦頭

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-22 10:17 AM 發表 查看引用來源

點呀,龍老師,必生還未浦頭

必SAN

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 10:03 AM 發表

http://i1.hk ...
我一直認為每個人既故事都唔同.......處事......對感情既執著.....對女女既態度都不一樣....所以無一個特定既答案....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆