上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
308  5.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:02 AM 發表

今次我一定要霸頭位:smile_34:
我今日就唔做野.......喺度睇實.........

早呀!!各位...昨晚輸到曲街:smile_o16:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 10:03 AM 發表 查看引用來源
早呀龍兄,原來100頁就封的,琴晚成個forum都好靜,我成晚就溫故知新,睇番沉5,不過原來以前好多師兄都無上沉船區了,可能已經收成正果,唔知ohnavi師兄最近點,佢寫的觀感很正確,好有啟視

http://i1.hk ...
神獸兄身經百戰,對大陸囡囡有頗深入的了解,涉及的地區也多不勝數,以前既他就像現在的我,過着浪子的生涯,到現在的他,想安定下來了,也找到他的終身伴侶,就快結婚了:smile_44:

p.s.我以前經常請教他有關大陸囡囡的事:smile_44:

我要做第一....衝呀:smile_43:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:26 AM 發表 查看引用來源

神獸兄身經百戰,對大陸囡囡有頗深入的了解,涉及的地區也多不勝數,以前既他就像現在的我,過着浪子的生涯,到現在的他,想安定下來了,也找到他的終身伴侶,就快結婚了:smile_44:

p.s.我以前經常請教 ...
照計的話, 大約去到沈區第20版, 龍兄應該會就快結婚

嗄.......咁我地要加大力度吹到20版咯 hahahaha
引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:28 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:28 AM 發表

我估到時龍兄可能會......

十個.......我要挑戰十個........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:07 AM 發表 查看引用來源

正常黎講唔沈, 沈左又結左果既都唔會上黎, 係我呢d日頭想搵人吹水既先黎架者
我幫你吹巧吾巧:smile_47:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-4-22 10:25 AM 發表 查看引用來源
早呀!!各位...昨晚輸到曲街:smile_o16:
千金散盡還復来

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 10:31 AM 發表 查看引用來源

我估到時龍兄可能會......

十個.......我要挑戰十個........:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
我想起葉問

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆