上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
308  5.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:33 AM 發表

我幫你吹巧吾巧:smile_47:
男兒本色.......:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:08 AM 發表 查看引用來源

我會每分鐘mon住
我實吾夠你黎啦,因為你係保安經理,你實快過我啦:smile_19:

龍兄 lee個週末要1揪3嗎,星期五記住(草)定多d能量呀
引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 10:31 AM 發表 查看引用來源

我估到時龍兄可能會......

十個.......我要挑戰十個........:smile_30: :smile_30: :smile_30:  

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:33 AM 發表 查看引用來源

我幫你吹巧吾巧:smile_47:
包唔包洗埋車底先

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:34 AM 發表 查看引用來源

我實吾夠你黎啦,因為你係保安經理,你實快過我啦:smile_19:
冇錯!!! 我面前有八個大mon

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:33 AM 發表 查看引用來源

我想起葉問
十個救火的少年

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 10:10 AM 發表 查看引用來源

你當我地係咩呀.....
收錢架....
佢想搵人吹,即係當我地係囡囡囉

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:36 AM 發表

冇錯!!! 我面前有八個大mon
我只得兩個.......:smile_13:
不過.....我已經請左假........今日唔做野........唔開會......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:37 AM 發表

佢想搵人吹,即係當我地係囡囡囉
咁行 2 5 8  定 3 6 9呀?:smile_30:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 10:14 AM 發表 查看引用來源
我都步住龍兄個頭位.......haha

同我爭???你地梗係未試過我的必殺技--龍虎亂舞, 它的威力足以在十秒內將對手KO, 你地係咪想試吓:smile_34: :smile_34: :smile_34:

p.s.其實我想問吓你地知吾知呢個名點黎:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆