上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
308  5.2k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-22 10:33 AM 發表 查看引用來源

千金散盡還復来

等10天:smile_19: :')

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:35 AM 發表 查看引用來源

包唔包洗埋車底先
畏,依個term糸禾嫁,侵權呀

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-22 10:17 AM 發表 查看引用來源

點呀,龍老師,必生還未浦頭

係必使王:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 10:40 AM 發表 查看引用來源

咁行 2 5 8  定 3 6 9呀?:smile_30:
一分錢一分貨 2 5 8 果d試過一次, 樣子普通都算, 仲要係條死魚, 那次真係經後悔

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 10:20 AM 發表 查看引用來源

我一直認為每個人既故事都唔同.......處事......對感情既執著.....對女女既態度都不一樣....所以無一個特定既答案....
係呀,但係大多數囡囡既想法都係差吾多,所以師兄們的意見也可以作為參考之用:smile_44:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 10:22 AM 發表 查看引用來源

我今日就唔做野.......喺度睇實.........
CEO,你就可以叫啲細既去做啫,我吾得喎,咁好吾公平:smile_55:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:42 AM 發表

同我爭???你地梗係未試過我的必殺技--龍虎亂舞, 它的威力足以在十秒內將對手KO, 你地係咪想試吓:smile_34: :smile_34: :smile_34:

p.s.其實我想問吓你地知吾知呢個名點黎:smile_38:
on line game????

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-4-22 10:25 AM 發表 查看引用來源
早呀!!各位...昨晚輸到曲街:smile_o16:
玩少少好啦,都係個句啦,馬會要養咁大棚人:smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-4-22 10:26 AM 發表 查看引用來源
我要做第一....衝呀:smile_43:
你幻想緊過終點牙

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:28 AM 發表 查看引用來源

照計的話, 大約去到沈區第20版, 龍兄應該會就快結婚
我地咁吹法,好快到廿版喎,我咪要求其搵個結婚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆