上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
105  5.3k

高佬,你出帖,我實撐你,已經按左推薦啦:smile_o09:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 09:46 AM 發表 查看引用來源
琴晚沉船區好靜,今朝我以為沉13 115版full左,所以冇人,好彩你開個新版

早晨呀,camp兄,夜晚會靜啲架,尋晚版主未做野,正常黎講過100頁就封架喇:smile_44:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 09:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
今次我一定要霸頭位:smile_34:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 10:03 AM 發表 查看引用來源
早呀龍兄,原來100頁就封的,琴晚成個forum都好靜,我成晚就溫故知新,睇番沉5,不過原來以前好多師兄都無上沉船區了,可能已經收成正果,唔知ohnavi師兄最近點,佢寫的觀感很正確,好有啟視

http://i1.hk ...
神獸兄身經百戰,對大陸囡囡有頗深入的了解,涉及的地區也多不勝數,以前既他就像現在的我,過着浪子的生涯,到現在的他,想安定下來了,也找到他的終身伴侶,就快結婚了:smile_44:

p.s.我以前經常請教他有關大陸囡囡的事:smile_44:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:07 AM 發表 查看引用來源

正常黎講唔沈, 沈左又結左果既都唔會上黎, 係我呢d日頭想搵人吹水既先黎架者
我幫你吹巧吾巧:smile_47:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:08 AM 發表 查看引用來源

我會每分鐘mon住
我實吾夠你黎啦,因為你係保安經理,你實快過我啦:smile_19:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 10:10 AM 發表 查看引用來源

你當我地係咩呀.....
收錢架....
佢想搵人吹,即係當我地係囡囡囉

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 10:14 AM 發表 查看引用來源
我都步住龍兄個頭位.......haha

同我爭???你地梗係未試過我的必殺技--龍虎亂舞, 它的威力足以在十秒內將對手KO, 你地係咪想試吓:smile_34: :smile_34: :smile_34:

p.s.其實我想問吓你地知吾知呢個名點黎:smile_38:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-22 10:17 AM 發表 查看引用來源

點呀,龍老師,必生還未浦頭

係必使王:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-22 10:20 AM 發表 查看引用來源

我一直認為每個人既故事都唔同.......處事......對感情既執著.....對女女既態度都不一樣....所以無一個特定既答案....
係呀,但係大多數囡囡既想法都係差吾多,所以師兄們的意見也可以作為參考之用:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆