上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
56  5.3k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:28 AM 發表

照計的話, 大約去到沈區第20版, 龍兄應該會就快結婚
我估到時龍兄可能會......

十個.......我要挑戰十個........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:33 AM 發表

我幫你吹巧吾巧:smile_47:
男兒本色.......:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 10:36 AM 發表

冇錯!!! 我面前有八個大mon
我只得兩個.......:smile_13:
不過.....我已經請左假........今日唔做野........唔開會......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:37 AM 發表

佢想搵人吹,即係當我地係囡囡囉
咁行 2 5 8  定 3 6 9呀?:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:42 AM 發表

同我爭???你地梗係未試過我的必殺技--龍虎亂舞, 它的威力足以在十秒內將對手KO, 你地係咪想試吓:smile_34: :smile_34: :smile_34:

p.s.其實我想問吓你地知吾知呢個名點黎:smile_38:
on line game????

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:50 AM 發表

CEO,你就可以叫啲細既去做啫,我吾得喎,咁好吾公平:smile_55:
我只不過係一個小職員而已......:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 10:56 AM 發表

我地咁吹法,好快到廿版喎,我咪要求其搵個結婚
都話要挑戰10個呀........:smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-4-22 11:08 AM 發表

大蕉!!!  今日好忙.未必入到no.1
嘿嘿......:smile_34:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 11:07 AM 發表

咁就要睇吓你自己認為值幾多喇
我時薪好貴架.....:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 11:14 AM 發表

係拳王入面的角色阿KEN所用的必殺技:smile_34: :smile_34: :smile_34:
bingo......:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆