上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
56  5.3k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-4-22 12:41 PM 發表
禾有稍稍剪張:smile_o06:
唔駛剪張.....
禾又唔係猩猩王........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 01:34 PM 發表

我同你介紹,呢度班兄弟有痴情男/必使王/研究生/馬王/官恩娜/van仔/camp兄/阿寶,間吾中客串吓有丹丹/temp4321/神獸兄/享利/169/4K007/ANDREW/阿WING/S兄等等:smile_15: :smile_15:  ...
禾呢....

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 01:20 PM 發表

我成日同你地毒龍,又深喉咁,你話仲有咩吾得丫:smile_19:
巧衰架.......依d野都同人講.......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 01:34 PM 發表

我同你介紹,呢度班兄弟有痴情男/必使王/研究生/馬王/官恩娜/van仔/camp兄/阿寶,間吾中客串吓有丹丹/temp4321/神獸兄/享利/169/4K007/ANDREW/阿WING/S兄等等:smile_15: :smile_15:  ...
仲有龍咁威/一揪三/媽Q龍.......

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 01:38 PM 發表

你想做痴情男, 馬王定研究生丫
禾係....研究生......被人研究果個.......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 01:45 PM 發表

沉船區比我地吹爆左,等緊版主搞,我等緊上頭注香:smile_34: :smile_34: :smile_34:
你少看我吧......

要贏.....幾多mon都無用.....嘿嘿........
我有既係時間....

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 02:27 PM 發表
中出....你破解左未?
中出嘅意思簡單嚟講即係男優同女優交合到最後一刻進行體內爆發,將精華灌注入女優體內。由於要向觀眾表達此情況千真萬確,攝影師一定會喺男優發射之後,用近鏡拍攝女優嘅兩腿之間,拍下精華由體內流出嘅情景,中出之名就因此得來!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 03:35 PM 發表
你同孖Q龍合作拍部二龍爭珠啦!
都好喎......下個月天后誕......喺元朗........有好多條龍爭珠.......
到時龍兄出黎......爭一爭先......

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-22 03:40 PM 發表
生詩詩yau 兄你做姦制,巧唔巧呀,Keith CEO 做發行,haha

發行有矛得......試......:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆