上一頁下一頁
發新話題

沉船區(暫時)

收藏  |  訂閱
56  5.3k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 03:42 PM 發表

而家興 3D :smile_o12:
到時.....你會見到個screen....有好多汁嘖出黎架......

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-22 03:49 PM 發表

4D .... 會唔會有埋味道同真水噴出黎架 :smile_o16:
4D.....就加埋現場參與喇.......

個個喺度等頭位........咁就吹到17版..........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 03:52 PM 發表
呠入後又再挖出泥,接著出字幕. The end
The end 完
......龍兄抱住bb......出黎謝幕.......
咁就為之3D喇......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 03:55 PM 發表
上次我出止痕篇一陣就Cut,你真有面:smile_o12:
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 03:57 PM 發表
我睇過一部片,男優拔出竟誤射到攝影師臉上:smile_o08:
咁腩遠???:smile_27:

咁就無晒人????:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 04:13 PM 發表
當時男優做緊狗仔式準備拉出射在女優背部,攝影師close up站在前方不幸中招,重係中幾下連口部都中埋:smile_27:
係唔係其實拍個攝影師架.......如果唔係.....點解又會影到佢既???

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-22 04:31 PM 發表
你班友真係好似係度籌備緊一套AV喎,暈倒:smile_27:
別人笑我拍AV.....
我笑他人睇AV......:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-22 04:39 PM 發表
唔會用單一部機拍卦,通常都會有兩台機以上, 另有一部係女優埋頭幫男角吹奏,男角突然放出响屁,女優立刻跳起追打男角
你真係好有研究.......:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆