上一頁下一頁
發新話題

沉15(temp)

收藏  |  訂閱
254  7.4k

從開始吹水到現在.......我都無話我條女係與眾不同,可以用愛去打動她,亦都無要生要死,她回家後,我自己也有出來玩,只不過同大家傾吓講吓,我無左佢唔會死.
攞我條女出黎講,只想知道大家既睇法,自己再作打算.
無意得罪各位,亦都感謝各位意見,我只係喜歡這種半浮半沉的感覺而已.順應主題,沉船區嘛.
唔係輸打贏要,意見接受,態度照舊,可能真係99人正在騙,還有一個在訓練,哈哈.
到最後佢會點對我,而我又會點對佢,天曉得......

唉!重5開.實三甲不入啦

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-29 03:47 PM 發表 查看引用來源

我咁錫你,你竟然取笑我,你冇良心架:') :')
唔熟唔笑

Keith 兄,大家都系關心你的,你系個重情意的人嘛,大家吹吹水又可以交流下心得,我都在沉呢,take it easy
引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-29 04:01 PM 發表 查看引用來源
從開始吹水到現在.......我都無話我條女係與眾不同,可以用愛去打動她,亦都無要生要死,她回家後,我自己也有出來玩,只不過同大家傾吓講吓,我無左佢唔會死.
攞我條女出黎講,只想知道大家既睇法,自己 ...

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-29 04:01 PM 發表 查看引用來源
攞我條女出黎講,只想知道大家既睇法,自己 ...
高佬,不要激動,不要對號入座,大家都想你有好結果的,我們也只是根據你現在的情況來分析,有時現實是殘酷的,可能有些師兄的說話你覺得不中聽,但我們也希望你持有中肯的想法,不要太執著,隨著事情的發展而去改變自己的想法同行為,這是重點,我們也不希望你時常一個人去飲悶酒,苦酒,斷腸酒,我們的相識也是一種緣份,我們也想你活得好,活得快樂,活得精彩,你明白嗎...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-29 04:52 PM 發表

高佬,不要激動,不要對號入座,大家都想你有好結果的,我們也只是根據你現在的情況來分析,有時現實是殘酷的,可能有些師兄的說話你覺得不中聽,但我們也希望你持有中肯的想法,不要太執著,隨著事情的發展而去 ...
駛唔駛咁大隻字................哈哈.......

禾有個朋友,揸巴士,企地真系十個有八個響上面搵老婆,都系果d地方認識,不是有錢的,很多都能開花結果,上得討論區的,多爲有「問題」之船客,故有999/1000的理論。
如欲訪問車長的話,禾可pm他開工路線,你上佢車慢慢傾。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-29 05:07 PM 發表 查看引用來源
禾有個朋友,揸巴士,企地真系十個有八個響上面搵老婆,都系果d地方認識,不是有錢的,很多都能開花結果,上得討論區的,多爲有「問題」之船客,故有999/1000的理論。
如欲訪問車長的話,禾可pm他開工 ...
所以我比意見高總都係比較溫和派, 我心中不會有999/1000, 我會有最少500/1000

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-29 04:55 PM 發表 查看引用來源

駛唔駛咁大隻字................哈哈.......
我見到你就好肉緊

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-29 05:07 PM 發表 查看引用來源
如欲訪問車長的話,禾可pm他開工 ...
點解你講野咁底死既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆