上一頁下一頁
發新話題

沉15(temp)

收藏  |  訂閱
254  7.4k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-4-29 12:22 PM 發表 查看引用來源

我要標會呀:smile_38:
標完屎先標會

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-29 12:11 PM 發表 查看引用來源

馬王,玩少少好啦,吾好嫌我長氣,做得莊既,吾嬴你做丫:smile_o10:
唔賭唔知運氣好

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-29 11:48 AM 發表 查看引用來源

重慶勁立魷魚 :smile_o16:
你果個臭成典?

引用:
原帖由 屎忽窿 於 2010-4-29 12:18 PM 發表 查看引用來源
多謝c-hing 詳盡冇相報告
Hi, Asshole

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-29 12:33 PM 發表 查看引用來源

Hi, Asshole

你英文咁巧既

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 12:30 PM 發表 查看引用來源
你果個臭成典?
第一次聞到果時細路仔唔識野以為佢岩岩食左游魚, 果陣味係間歇性, 一時冇一時有, 陣味真係好濃烈跟游魚係100%一樣, 我又唔敢問條女係咩黎, 不過因為同條女玩開都好熟所以照去馬 :smile_o14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 12:38 PM 發表 查看引用來源
你英文咁巧既
研究生讀過書浸過水係唔同d

armarm 開始啫,系朋友介紹嘅,不過有好多差距,例如年齡同生活習慣,都唔知以後會點。其實我同ex分開後都做左浪子(其實系嫖客...haha)兩年,以前就是太挑覺得寧缺莫濫,miss左d對我好好嘅女仔
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-29 12:05 PM 發表 查看引用來源

金仔,你又沉船牙,講黎聽吓:smile_15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-29 12:44 PM 發表 查看引用來源

第一次聞到果時細路仔唔識野以為佢岩岩食左游魚, 果陣味係間歇性, 一時冇一時有, 陣味真係好濃烈跟游魚係100%一樣, 我又唔敢問條女係咩黎, 不過因為同條女玩開都好熟所以照去馬 :smile_o14:
遇過兩個,去年尾有個惠州妺泥Hk,去左九龍塘爆房,開始時己陣陣味,心想今次大獲但又唔可以唔小佢,唯有頂住儘量用口唔用鼻去呼吸啦,但點之活塞和她的真水效應下成間房漓漫住成房都係鱿魚味,中人欲噁....比死屍還嗅...此生難遇.  啊:'):'):')

咁.......佢自己知唔知架.......haha
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 01:11 PM 發表 查看引用來源
遇過兩個,去年尾有個惠州妺泥Hk,去左九龍塘爆房,開始時己陣陣味,心想今次大獲但又唔可以唔小佢,唯有頂住儘量用口唔用鼻去呼吸啦,但點之活塞和她的真水效應下成間房漓漫住成房都係鱿魚味,中人欲噁....比死屍還嗅 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆