上一頁下一頁
發新話題

沉15(temp)

收藏  |  訂閱
254  7.3k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-29 10:13 AM 發表 查看引用來源

認真答你,去到金仔發帖位#1,你會見到下面有個位寫住推薦,你用滑鼠直接在那位click一下便成了.

好啦,我依家真係急到瀨,去爆石先,晏啲傾:smile_15:
3Q very much

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-29 10:09 AM 發表 查看引用來源

你係唔係又充到好紅又有青根呀又 :smile_o16:
係呀,不過係塊面谷緊,我要去爆石喇:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 10:06 AM 發表 查看引用來源
反對無效:smile_51:
2x3Q如何?有冇芝華士飲?

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-4-29 10:13 AM 發表 查看引用來源

早晨各位 龍兄你條野冇左
早晨呀馬王,今日想見吓我老婆,所以..:smile_35:

我去爆石先,晏啲傾:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-29 10:13 AM 發表 查看引用來源

認真答你,去到金仔發帖位#1,你會見到下面有個位寫住推薦,你用滑鼠直接在那位click一下便成了.

好啦,我依家真係急到瀨,去爆石先,晏啲傾:smile_15:
禾近左推薦啦....根仔:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-29 09:51 AM 發表

早晨呀高佬,尋晚同車老闆傾完後有什麼想法呀:smile_38:
首先多謝車老闆的意見........每個人對愛情既睇法同處理不一樣......她是一個怎樣的人....我當然好清楚....
我拿出來討論.....只想知道多一些人的意見而已......有些人明知被騙......但都甘心命抵.......就係真真正正既沉....
我不知道我是不是這樣的人......

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-29 10:16 AM 發表 查看引用來源

2x3Q如何?有冇芝華士飲?

中三條頭關...尾關跑2,3....輸左一支豬娃屎:smile_27:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 10:06 AM 發表
反對無效:smile_51:
不跟你說.....

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-29 10:09 AM 發表 查看引用來源
Keith 兄是不忘她曾為他擋着那次意外吧,所以對她更加愛護,不過她去過你家之後,可能situation 不同了,而且還有她家人會影響她呢

我覺得高女佢本性未志於咁壞, 當她知道高佬原來係高總之後, 心裡是開心的, 開心的事當然跟家人分享, 家人聽了可能比她更開心, 家人可能覺得高總有無限金錢, 不停咁比壓力高女, 其實高女都幾可憐, 又有壓力又要煩緊搵錢應付佢屋企人, 高總又唔理佢 :smile_o03:

又有可能係咁喎高佬 :smile_13:

你沉船....我地一定支持你
你沉船....我地一定支持你
撐你....撐你......撐你....撐你......撐你....撐你......:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆