上一頁下一頁
發新話題

沉15(temp)

收藏  |  訂閱
254  7.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 11:21 AM 發表 查看引用來源
她不是夜之女,她嫁來HK....老公開廠算是有錢吧.....是禾的ex-gf
只是從她的回答令我感到她們對金錢和愛是這套看法
唉...這些都是社會的錯, 城市跟農村的比差實在太大, 就算是我都覺得深圳上海的消費跟香港沒有分別, 一個小女人從鄉下走出來, 人工不多, 再多也是不多, 二千好吧, 買部愛索幾千元, 食餐飯百幾元, 更加唔駛想買什麼樓房啦, 遇到有錢人唔貪都幾難, 真係學寶寶那樣說1000個入面只有1個係真心...

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-29 10:58 AM 發表 查看引用來源

我要林壯!!!!
佢千其5好又夜晚8,9点後整呀:smile_o03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-4-29 11:29 AM 發表 查看引用來源

我做好曬統計架喇, 我已經好熟佢既盤路 :smile_o01:

引用:
原帖由 kyks 於 2010-4-29 11:18 AM 發表 查看引用來源

:smile_34: are you having a private party here:smile_34:
Welcome, not private party la is open to the public

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-29 11:33 AM 發表 查看引用來源

我做好曬統計架喇, 我已經好熟佢既盤路 :smile_o01:
禾買走地

師兄們,你地覺得陝西和河南女仔一般怎樣呀,對感情和生活的睇法

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-4-29 11:29 AM 發表 查看引用來源

夜晚整...C服d:smile_44:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-29 11:35 AM 發表 查看引用來源
師兄們,你地覺得陝西和河南女仔一般怎樣呀,對感情和生活的睇法

等院長答你.......閃西妺豪氣及有義氣d, 河南女仔愛你既時候會好愛你...但反枱後佢夠胆殺左你.....信不信由你

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-29 11:29 AM 發表 查看引用來源

唉...這些都是社會的錯, 城市跟農村的比差實在太大, 就算是我都覺得深圳上海的消費跟香港沒有分別, 一個小女人從鄉下走出來, 人工不多, 再多也是不多, 二千好吧, 買部愛索幾千元, 食餐飯百幾元, 更加唔駛想買什麼 ...
刀是你的錯.......不要愛上禾.......la..la...la..

河南咁恐怖,死咯,arm arm 識左個添
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 11:39 AM 發表 查看引用來源
等院長答你.......閃西妺豪氣及有義氣d, 河南女仔愛你既時候會好愛你...但反枱後佢夠胆殺左你.....信不信由你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆