沉15(temp)

收藏  |  訂閱
35  7.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 11:21 AM 發表 查看引用來源
她不是夜之女,她嫁來HK....老公開廠算是有錢吧.....是禾的ex-gf
只是從她的回答令我感到她們對金錢和愛是這套看法
唉...這些都是社會的錯, 城市跟農村的比差實在太大, 就算是我都覺得深圳上海的消費跟香港沒有分別, 一個小女人從鄉下走出來, 人工不多, 再多也是不多, 二千好吧, 買部愛索幾千元, 食餐飯百幾元, 更加唔駛想買什麼樓房啦, 遇到有錢人唔貪都幾難, 真係學寶寶那樣說1000個入面只有1個係真心...

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-4-29 11:29 AM 發表 查看引用來源

佢千其5好又夜晚8,9点後整呀:smile_o03:
我做好曬統計架喇, 我已經好熟佢既盤路 :smile_o01:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-29 11:43 AM 發表 查看引用來源
河南咁恐怖,死咯,arm arm 識左個添

驚咩...愛死你喎 , 勁多真水 :smile_o01:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

咁邊個省既女最重魷魚絲味呀?

重慶勁立魷魚 :smile_o16:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 11:48 AM 發表 查看引用來源
禾既體驗係四川和惠州.......唔好提...好公鼻呀!
四川都有試過一齊幾個月有魷魚從口中出來 :smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-29 12:06 PM 發表 查看引用來源

我未聞過既,係點架 :smile_14:
下次搵BB前買包游魚, 一塊果D, 放係BB妹到 :smile_o16:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 12:30 PM 發表 查看引用來源
你果個臭成典?
第一次聞到果時細路仔唔識野以為佢岩岩食左游魚, 果陣味係間歇性, 一時冇一時有, 陣味真係好濃烈跟游魚係100%一樣, 我又唔敢問條女係咩黎, 不過因為同條女玩開都好熟所以照去馬 :smile_o14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 12:38 PM 發表 查看引用來源
你英文咁巧既
研究生讀過書浸過水係唔同d

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 01:29 PM 發表 查看引用來源
唔好意思...呢d野可遇不可求.....唯有咁諗,V兄  吓哇?:smile_42:
只可以講有親呢d味既都係我d飯盒, 唔熟唔放游魚

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-29 01:40 PM 發表 查看引用來源
重食?.........宜家我見到都當唔識
我有感情架, 我難以忘記

前往最後回覆