上一頁下一頁
發新話題

小公主化身小女傭 (完)

收藏  |  訂閱
693  61.6k

公主殿下,臣又嚟支持妳!

hello, 你次次出post 我都有睇架! 不過有時太多人, 所以無留言, 但係次次都有按 "推薦" 架!!

雖然呢, 有時你個hb 好似惡惡地咁.. 不過都好man 呀.. :smile_o05:

引用:
原帖由 DT1821 於 2010-4-30 08:06 AM 發表 查看引用來源

咁就真係難怪囉!咁體諒你啦!

你見我的文章唔流暢,形容詞少,錯別字多,你就知道我中文唔好啦。

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-30 05:21 PM 發表 查看引用來源
公主殿下,臣又嚟支持妳!

有你為本宮推文,真係辛苦曬你...
本宮都唔知點獎勵你好。

引用:
原帖由 littlelips 於 2010-4-30 11:26 PM 發表 查看引用來源
hello, 你次次出post 我都有睇架! 不過有時太多人, 所以無留言, 但係次次都有按 "推薦" 架!!

雖然呢, 有時你個hb 好似惡惡地咁.. 不過都好man 呀.. :smile_o05:
多謝你默默的支持。 好啦,等我立刻開工再繼續寫啦
HB係惡惡地架,最近仲話過我兩次..
不過都 係一句半句,之後都有錫返我或say sorry..

HB的電話壞了,呢兩日我contact不到他了。只有等他找我:')

好啦,開工寫文......儘快出part 2

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 12:04 AM 發表 查看引用來源

多謝你默默的支持。 好啦,等我立刻開工再繼續寫啦
HB係惡惡地架,最近仲話過我兩次..
不過都 係一句半句,之後都有錫返我或say sorry..
咁多個女仔入面呢, 你係寫得好唔錯呀...
因為呢, 你的hb 同我o個個都好似... 都係會惡惡地.. 不過惡得黎都好得意架佢
所以睇你d 故仔好有同感架... hehehe...
不過我o個個呢, 唔會好似你hb 咁say sorry... :smile_13:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 12:05 AM 發表 查看引用來源
HB的電話壞了,呢兩日我contact不到他了。只有等他找我:')

好啦,開工寫文......儘快出part 2
我都唔可以成日搵佢架... 唔怕啦, 蓄埋蓄埋d 掛住, 之後見到佢會好開心的
支持你呀..

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-30 23:57 發表 查看引用來源

你見我的文章唔流暢,形容詞少,錯別字多,你就知道我中文唔好啦。
唔通你響外國返黎既?

好緊張~ 幾時有part 2 呢 :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆