上一頁下一頁
發新話題

小公主化身小女傭 (完)

收藏  |  訂閱
693  61.6k

引用:
原帖由 DT1821 於 2010-5-1 02:29 發表 查看引用來源

但這應該係事實啦!
老婆用緊,仲要係廿四小時都用!

叫埋你老婆一齊上黎吹水啦 :smile_o12:

哈哈~我又來支持你=]
期待你再講落去XD

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-5-1 02:31 發表 查看引用來源

叫埋你老婆一齊上黎吹水啦 :smile_o12:
咪啦!自由好!

支持公主....推下公主....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 01:22 AM 發表 查看引用來源

多謝支持。我的文章,不夠sweet又不夠激。我都係分享下我的感受,和留返個record...

HB會係sms say sorry ....或者話錫返我..甘拉。。。我從來都無生氣過HB,所以其實他不用道歉。哈
唔係呀, 我覺得好sweet, 特別係你用心為HB 準備的每樣東西...
有時你話你的HB 返工好攰, 未必每樣你為佢準備o既野佢都會好有反應/ 好開心
或者未必每次都可以ML (上次投票, 三比一好好笑!!)
不過, 我估佢心入面係知道架!
我會嬲佢架.. 不過三秒左右就無事... 有時未必係嬲, 反而係唔開心或者係失望啫...

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 01:24 AM 發表 查看引用來源

點解阿,因爲你們係SL關係?
我平時可以找HB,不過就會打擾他工作
所以我就習慣send sms
我叫左HB要打給我
SL 係點解呀? 第三者嗎? 算係掛...
我平時都會搵佢, 知道佢在office 就可以搵... ^^
我都等緊睇round 2 呀... 十卜十卜!

引用:
原帖由 littlelips 於 2010-5-1 12:36 PM 發表 查看引用來源

SL 係點解呀? 第三者嗎? 算係掛...
我平時都會搵佢, 知道佢在office 就可以搵... ^^
我都等緊睇round 2 呀... 十卜十卜!
secret lover
地下秘密情人

引用:
原帖由 mncy 於 2010-5-1 12:39 PM 發表 查看引用來源

secret lover
地下秘密情人
明白了, thanks... 呢個terms 形容得十分正確

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-29 11:02 PM 發表 查看引用來源
Part 1

我同HB過年後只做過一次,而且那次因爲M血來潮而沒有完事,所以我特別珍惜今次愛愛的機會。我早就就買定條性感女傭裙,決定我今次要好好服侍HB,引誘HB做我主人。

今晚HB好cool,吃飯的時候都唔多 ...
good post:smile_o12:
  HB膽心同你做時無用套 , 係因為怕你會有左定係其他呀:smile_o06: :smile_o06:
     情到濃時都會唔記得左個後果  ..唉

等你再繼續:smile_o06:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-5-1 01:48 AM 發表 查看引用來源

我聽到呢D聲時 ~ 我好怕俾佢話我淫 :smile_19: :smile_19:
你個d唔係叫淫....:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆